Na podzim otevíráme zbrusu novou restauraci na novogotickém hradě Hněvín. Pod vedením renomovaného architektonického studia jsme vytvořili prostor s dechberoucím výhledem, jedinečnou atmosférou a duchem, který spojuje tradici s inovacemi. V roce 2027 přibude i malý boutique hotel.
Front-of-House řízení:
Každodenní provoz restaurace: rezervace, reporting tržeb
Vedení týmu servisu, školení obsazenstva
F&B strategie:
Tvorba a aktualizace nabídky jídel a nápojů
Nákupy surovin, řízení rozpočtu a P&L
Nastavení a dodržování procesů („golden rules“) – od zásobování až po zákaznický servis
Event management
Spolupráce na organizaci svateb, kulturních akcí a workshopů
Spolupráce s Head Chefem:
Koordinace front- i back-of-house procesů
Zajištění dodržování standardů kvality a servisu
Solidní praxe v roli Restaurant nebo F&B Managera
Zkušenosti s řízením týmu a organizací eventů
Kreativní a proaktivní přístup, výborné komunikační schopnosti, týmový duch
Ochota učit se, sdílet nápady a posouvat gastronomii v kraji na novou úroveň
Plynulá angličtina, znalost němčiny výhodou
Řidičský průkaz sk. B – aktivní řidič
Možnost formovat gastronomii v celém regionu
Klíčová role při budování zcela nového konceptu restaurace (a budoucího hotelu)
Silné zázemí, otevřenost nápadům, inspirativní tým
Vzdělávání, workshopy, mentoring, benefity
Výhledový růst – v roce 2027 otevření boutique hotelu
Nástup: konec srpna / začátek září
Pracovní poměr: HPP / dle dohody
Spolu otevřeme novou kapitolu Hněvína. Těšíme se na vás!