V samotném srdci Prahy otevřel své brány hotel Fairmont Golden Prague, přináší zcela výjimečnou úroveň luxusního pohostinství. Součástí hotelu je i ikonická restaurace Zlatá Praha, která navazuje na svou tradici a zároveň nabízí svěží, současnou gastronomii. Pod vedením šéfkuchaře Maroše Jambora tu vzniká místo, kde hrají hlavní roli kvalitní lokální suroviny, kreativita a precizní řemeslo.
V tuto chvíli hledáme nového kolegu na pozici Chef De Partie, který se připojí k našemu týmu a bude s námi tvořit tento nezapomenutelný gastronomický koncept.
· Přípravě a precizní prezentace pokrmů dle nejvyšších standardů
· Spolupráce při vývoji menu a ladění chutí v rámci celkového konceptu
· Efektivní komunikace a spolupráce s kolegy napříč celým kuchařským týmem
· Účast na ochutnávkách a inovaci pokrmů
· Zodpovědnost za přidělenou sekci
· Kuchaře se zkušeností na obdobné pozici
· Profesionála s aktivním zájmem o gastronomii, nové techniky a suroviny
· Precizního a na detail orientovaného jedince, který upřednostňuje kvalitu před kvantitou
· Týmového hráče schopného pracovat pod tlakem a přispět ke skvělé atmosféře v kuchyni
· Možnost pracovat v novém luxusním hotelu s mezinárodní reputací
· Spolupráci s týmem zkušených kuchařů a cukrářů, které spojuje vášeň pro gastronomii
· 8hodinové směny, neděle a pondělí volno
· Profesní růst pod vedením šéfkuchaře Maroše Jambora