KRO KITCHEN

Moskevská 43/30
10100 Praha, Czech Republic
Tel: 608324363
URL: https://www.krokitchen.cz
Facebook: https://www.facebook.com/krovrsovice
Contact person: Klára Langová
Logo KRO KITCHEN
Bistro
Praha
Hlavní pracovní poměr
48 000 - 58 000 čistého
English, Czech
Start date per agreement

Jsi kuchař, který už má něco odvařeno? Máš přirozenou autoritu a zároveň nejsi na ostatní žádný pes? Pokud máš zkušenost nebo alespoň předpoklady pro vedení týmu, ozvi se nám. Pokud budeš naladěn na naši vlnu a souzníš s tím, jak to u nás děláme, hledáme možná právě Tebe :)

Job description

Šérkuchař vede celou kuchyni, tvoří menu a receptury, řídí tým kuchařů a zajišťuje kvalitu, hospodárnost a dodržování hygienických standardů. Odpovídá za strategické i operativní řízení kuchyně a přímo se podílí na růstu společnosti. Mezi hlavní činnosti patří:

Tvorba a aktualizace jídelního lístku

• Navrhování týdenních, sezónních a tematických menu

• Obměňování jídel podle sezónnosti, trendů a preferencí hostů

Organizace kuchyně a vedení týmu

• Vedení kuchařského týmu a pomocného personálu

• Plánování směn a rozdělení úkolů na pracovištích

• Pravidelné vyhodnocování výkonnosti zaměstnanců

• Školení a rozvoj zaměstnanců

Odpovědnost za kvalitu jídel

• Kontrola prezentace, chuti a čerstvosti pokrmů

• Zavádění, dodržování a kontrola standardů kvality

Zásobování a hospodaření s potravinami

• Objednávání surovin, výběr dodavatelů a komunikace s nimi

• Minimalizace odpadu v duchu udržitelnosti a principu „zero waste“

• Dohled nad optimálními skladovými zásobami

Dodržování hygienických a bezpečnostních norem

• Zajištění hygieny podle standardů HACCP

• Kontrola čistoty pracoviště a zařízení

Administrativa, cenotvorba a kontrola nákladů

• Výpočet food costu a kontrola kuchyňského rozpočtu

• Aktivní administrativa (rozpočty, výsledovky, skladové hospodaření atd.)

• Optimalizace nákladů

Spolupráce s vedením restaurace

• Účast na strategickém krátkodobém/střednědobém plánování a tvorbě eventů

• Zpětná vazba k spokojenosti hostů a naplňování tržního potenciálu

Job requirements

*Zkušenost na podobné pozci a osobnostní potenciál pro vedení týmu.

*Nadšení pro moderní gastronomii a touhu dále se rozvíjet

*Dobré organizační schopnosti

*Pečlivost

We offer

* 40 hodinový týdenní pracovní fond - tzn. klasický plný úvazek, nikdo po Vás nebude chtít být v práci 250 hodin měsíčně, jak v českém gastru bývá zvykem.

* Strava a nealko v práci zdarma

* Multisport karta

* Zaměstnanecká karta do všech podniků Kro a Alma

* Profesní školení ze všech možných odvětví gastra

*Férové platové ohodnocení

*Zázemí stabilní prověřené firmy

Ad Šéfkuchař*ka KRO Vršovice has not been saved to your favorites. Please log in.
By using the Solution Factory, s.r.o. website you agree that cookies are used to provide services and for traffic analysis.