CrossCafe original s.r.o.

Ledecká 2207/19
323 00 Plzeň, Czech Republic
Tel: 731820420
URL: https://www.crosscafe.cz
Contact person: Marta Tomíčková
Cafe
Plzeň
Hlavní pracovní poměr
Start date Immediately

Máš rád/a sladké a nebojíš se vědy?
Hledáme k nám do CrossCafe parťáka, co spojí kreativitu s technologií a pomůže nám vyvíjet cukrářské i pekařské produkty. Někoho, kdo ví, jak se chová šlehačka v šokeru, proč se někdy krémy srazí a že některé kvasinky pomáhají a jiné škodí. Hlavně ale srdcaře, co žije svým řemeslem a bude ho bavit tvořit produkty, které si naši zákazníci zamilují.

Job description

        Vyvíjet a testovat nové produkty – dorty, řezy, řemeslné pečivo a další dobroty.

        Využívat špičkové technologie (např. šokové mrazení).

        Zpracovávat receptury, produktové listy, návody a pracovní postupy.

        Spolupracovat s centrální výrobou, kvalitou i produktovým týmem.

        Pravidelně prezentovat pokroky ve vývoji a využívat zpětnou vazbu pro další vývoj.

        Pečlivě zaznamenávat vývojové kroky, aby naše technologické know-how narůstalo
a neopakovali jsme chyby.

        Podílet se na sdílení a přenesení postupů z vývoje do výrobního provozu.

        Budovat know-how firmy a hledat cesty, jak být lepší než konkurence – u nás i ve světě.

Job requirements

        Je kreativní cukrář, nebo pekař. Je ze stejného těsta jako my a porozumí našim možnostem.

        Souzní s produktovým stylem CrossCafe a chce ho dál rozvíjet a obohacovat (nikoli přepisovat).

        Pracuje hlavou i rukama – testuje, hodnotí, zapisuje, přemýšlí, aplikuje, hledá nové cesty.

        Zná suroviny, aditiva, výrobní procesy a ovládá základy chemie a fyziky.

        Má mírně pokročilou angličtinu pro běžnou komunikaci s dodavateli a partnery.

        Přemýšlí ekonomicky – produkt by měl nejen skvěle chutnat, ale i přinést zisk.

        Je samostatný, ale duší týmový hráč, který se rád inspiruje i sdílí své nápady.

We offer

        Praxe v potravinářství a smysl pro čistotu i pečlivost v dokumentaci.

        Schopnost připravit specifikaci produktu a jasně popsat pracovní postup.

        Znalost trhu a cit pro to, co zákazníci skutečně ocení.

        Nadšení, pozitivní přístup a radost z tvoření toho, co lidem chutná.

        Upřímná láska k jídlu – ta nás všechny spojuje.

 

Ad TECHNOLOG VÝVOJE CUKRÁŘSKÝCH PRODUKTŮ has not been saved to your favorites. Please log in.
By using the Solution Factory, s.r.o. website you agree that cookies are used to provide services and for traffic analysis.