gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Easy Bar Menu pro bary bez kuchyně

Easy Bar Menu pro bary bez kuchyně

Jedenáct snadných receptů na oblíbená jídla a potřebné vybavení – to je ve zkratce nový koncept Easy Bar Menu, který představují společnosti Bidfood a RATIONAL na gastronomickém veletrhu Bidfood Expo 2022. Společně jsou připraveny dodat podnikům vše na klíč tak, aby ty mohly svým hostům k drinkům nabídnout i něco k zakousnutí.

 

"Smyslem tohoto projektu je přilákat do barů nové hosty, kteří si rádi zajdou někam nejen na skleničku, ale i něco dobrého. Případně, aby si stávající zákazníci ve svém oblíbeném podniku dali kromě pití i jídlo," vysvětluje Radim Kopecký, ředitel prodeje do gastronomie ze společnosti Bidfood, a doplňuje: "Díky tomu stoupnou barům tržby a snáze zvládnou náročné období, které nastává."

 

Bidfood a RATIONAL AG koncept Easy Bar Menu

 

Nový koncept je postaven na kvalitním technologickém vybavení a sází na osvědčené recepty. Těch je 11 a nechybí v nich hovězí burger, tortilla s trhaným masem, vepřová žebra, kuřecí křidélka, smažené krevety či cibulové kroužky. "Přesně to jsou pokrmy, které se hodí do barů. Recepty jsou postavené tak, aby byly profitabilní a hlavně jednoduché. Zvládne je tedy připravit i běžný personál," poznamenává Radim Kopecký z Bidfoodu a dodává: "Našim společným cílem je podpořit gastronomii a nabídnout podnikům komplexní řešení, od konvektomatů přes nádobí až po kvalitní suroviny. Věříme, že tento koncept zaujme celou řadu provozovatelů a ke svým nápojovým lístkům brzy připojí i ty jídelní."

 

Bidfood a RATIONAL AG koncept Easy Bar Menu burger

 

V úspěch konceptu věří i Vladan Jesenský, jednatel zastoupení RATIONAL AG. "Společný balíček technologie-surovina-recept je doslova unikátní svou kombinací," uvádí. Nejmenší konvektomat XS z řady iCombi Pro zabere minimum místa a recepty z Easy Bar Menu má přístupné na hlavním displeji prostřednictvím ikon s obrázky pokrmů. 

 

Bidfood a RATIONAL AG koncept Easy Bar Menu žebra

 

Koncept tak představuje řešení na míru barům, bistrům či kioskům, které tak budou moci vařit doslova bez kuchyně. "Při využití financování přes operativní leasing budou náklady na pořízení konvektomatu do 200 Kč na den po dobu 5 let," vypočítává Vladan Jesenský a uzavírá: "Jsme přesvědčeni, že společně přicházíme do tohoto segmentu s přelomovou nabídkou, která si rychle najde mnoho uživatelů."

 

Bidfood a RATIONAL AG koncept Easy Bar Menu tortilla

 

V případě zájmu katalog konceptu Easy Bar Menu najdete v elektronické podobě zde (pdf).

Redakce GastroJobs.cz

Zdroj, fotografuje: Bidfood

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.