Objednáme.eu

První kremrolárna otevřena

První kremrolárna otevřena

Gastronomická skupina TOGETHER, za níž stojí tým Davida Petříka a Viktora Kaplana, otevřela v pondělí 23. dubna společně s cukrářem Lukášem Skálou nový podnik.

 

Jedná se o mladšího sourozence první pražské továrny na zákusky Cukrář Skála, tentokrát zaměřeného na kremrole, které jsou vlajkovým zákuskem prodejny. Mimo klasických kremrolí s bílkovým krémem se budou prodávat netradiční s čokoládou, jahodami nebo například s ořechy.

 

Nová kremrolárna otevřela v pražské Dlouhé ulici

 

Kremrole přímo do ruky

Na prodejně o rozloze 50 m2 se budou kremrole i vyrábět, tzn. rozvalovat těsto, péct i plnit. Těsta budou připravována v několika variantách podle rodinné receptury Lukáše Skály, a to v klasické listové, ale i čokoládové nebo máslové.  V nabídce budou také čtyři druhy dortů, deset zákusků a důraz bude kladen na zmrzlinu, která se bude prodávat přímo do ulice. “Ani zde, stejně jako v Cukráři Skálovi V Celnici, není příliš místa na sezení, ale asi deset židliček mít budeme. Kremrole prodáváme přímo do ruky v papírových vaničkách, aby se zákazník neušpinil. Společně s designovým studiem pana Činčery, české legendy ve výrobě obalů, jsme vyvinuli speciální košíček s ouškem na jednu kremroli. Zákazník si ji může odnést v pěkném dárkovém balení domů nebo do kanceláře,“ popisuje koncept prodejny Viktor Kaplan, spolumajitel TOGETHER.

 

Těsta budou připravována v několika variantách podle rodinné receptury Lukáše Skály

 

Tři sta kusů kremrolí denně

Kremroli si jako svůj vlajkový produkt zvolili kvůli její variabilitě. “Baví nás propojovat tradiční a nezvyklé aspekty, v tomto případě tradiční českou známou kremroli s nezvyklým prvkem, jako jsou jahody, ořechy nebo meruňková náplň. Očekáváme, že se prodá asi tři sta kremrolí denně.  V zahajovacím provozu budeme prodávat čtyři druhy, které budeme postupně obměňovat,“ prozrazuje David Petřík plány do budoucna.

 

Mimo klasických kremrolí s bílkovým krémem se budou prodávat netradiční s čokoládou, jahodami nebo například s ořechy

 

Při navrhování interiéru bral architekt Václav Červenka v potaz lukrativní adresu i sousedské podniky. V celé ulici i v samotném projektu je mnoho výjimečných konceptů,  proto se rozhodl i vzhledem k blízkosti Pařížské vytvořit cukrářský butik s čistými liniemi.

 

Při navrhování interiéru bral architekt Václav Červenka v potaz lukrativní adresu i sousedské podniky

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.