gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Japonská kuchyně na terase Four Seasons

Japonská kuchyně na terase Four Seasons

Four Seasons Hotel Prague zve na unikátní japonské degustační menu, které si můžete vychutnat na jedné z nejexkluzivnějších teras ve městě. S novým menu a dechberoucím výhledem, který jinde ve městě nenajdete, slibuje MIRU skutečně požitkářský zážitek. 

 

Regionální japonský kuchař Four Seasons Toshikazu Kato a Executive Sous Chef hotelu Nicholas Trosien vytvořili pro letošní sezónu devítichodové degustační menu, které vychází z kulinářského konceptu Nikkei. Talentované duo spojilo své bohaté mezinárodní zkušenosti a vytvořilo sofistikované menu, které stojí na výrazných chutích a vysoce kvalitních produktech.  

 

High-end japonská kuchyně na terase pražského Four Seasons

 

"V novém menu MIRU se snoubí japonské techniky s nádechem peruánských ingrediencí. Propojili jsme své cestovatelské a kulinářské znalosti se současnými trendy a zaměřili jsme se na vytvoření gurmánského zážitku, který je jedinečný jak použitím vzácných a autentických surovin, tak i svou lokalitou," říká šéfkuchař Toshikazu Kato. 

 

High-end japonská kuchyně na terase pražského Four Seasons

 

High-end japonská kuchyně na terase pražského Four Seasons

 

Hosté mohou večeři doplnit vybranými butikovými víny a třemi originálními koktejly, nebo mohou sáhnout po nealkoholickém párování. Spojení tradičních japonských ingrediencí s moderní mixologií povznáší degustační menu do nových chuťových výšin. 

 

High-end japonská kuchyně na terase pražského Four Seasons

 

High-end japonská kuchyně na terase pražského Four Seasons

 

Večer začíná welcome drinkem s výhledem na západ slunce nad kouzelným pražským panoramatem. Na terase ve stylu japonské zahrady jsou k dispozici pouze čtyři stoly a hosté si tak mohou vychutnat jedinečné degustační menu a nádherný výhled v klidné a soukromé oáze uprostřed města. 

 

High-end japonská kuchyně na terase pražského Four Seasons

 

High-end japonská kuchyně na terase pražského Four Seasons

 

MIRU otevírá 25. května 2023. Degustační večeře začínají v 18:00 a podávají se od úterý do soboty. K dispozici je omezený počet stolů, rezervace na telefonním čísle + 420 221 426 880 je nutná. Cena degustačního menu je 5500 Kč; párování vína a koktejlů 2000 Kč.

Redakce GastroJobs.cz

Zdroj, fotografie: Four Seasons Hotel Prague, Canva

 

Chtěli byste pracovat v hotelu Four Seasons, všeobecně považovaném za vlajkovou loď pražského hotelnictví? Na GastroJobs.cz najdete aktuální výpis volných pozic.

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.