Japonská kuchyně na terase Four Seasons
Four Seasons Hotel Prague zve na unikátní japonské degustační menu, které si můžete vychutnat na jedné z nejexkluzivnějších teras ve městě. S novým menu a dechberoucím výhledem, který jinde ve městě nenajdete, slibuje MIRU skutečně požitkářský zážitek.
Regionální japonský kuchař Four Seasons Toshikazu Kato a Executive Sous Chef hotelu Nicholas Trosien vytvořili pro letošní sezónu devítichodové degustační menu, které vychází z kulinářského konceptu Nikkei. Talentované duo spojilo své bohaté mezinárodní zkušenosti a vytvořilo sofistikované menu, které stojí na výrazných chutích a vysoce kvalitních produktech.
"V novém menu MIRU se snoubí japonské techniky s nádechem peruánských ingrediencí. Propojili jsme své cestovatelské a kulinářské znalosti se současnými trendy a zaměřili jsme se na vytvoření gurmánského zážitku, který je jedinečný jak použitím vzácných a autentických surovin, tak i svou lokalitou," říká šéfkuchař Toshikazu Kato.
Hosté mohou večeři doplnit vybranými butikovými víny a třemi originálními koktejly, nebo mohou sáhnout po nealkoholickém párování. Spojení tradičních japonských ingrediencí s moderní mixologií povznáší degustační menu do nových chuťových výšin.
Večer začíná welcome drinkem s výhledem na západ slunce nad kouzelným pražským panoramatem. Na terase ve stylu japonské zahrady jsou k dispozici pouze čtyři stoly a hosté si tak mohou vychutnat jedinečné degustační menu a nádherný výhled v klidné a soukromé oáze uprostřed města.
MIRU otevírá 25. května 2023. Degustační večeře začínají v 18:00 a podávají se od úterý do soboty. K dispozici je omezený počet stolů, rezervace na telefonním čísle + 420 221 426 880 je nutná. Cena degustačního menu je 5500 Kč; párování vína a koktejlů 2000 Kč.
Redakce GastroJobs.cz
Zdroj, fotografie: Four Seasons Hotel Prague, Canva
Chtěli byste pracovat v hotelu Four Seasons, všeobecně považovaném za vlajkovou loď pražského hotelnictví? Na GastroJobs.cz najdete aktuální výpis volných pozic.