gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Lázeňský pohárek už za 14 dnů

Lázeňský pohárek už za 14 dnů

Už 24. ročník tradiční gastronomické soutěže pro mladé kuchaře/ky a cukráře/ky "Lázeňský pohárek" proběhne co nevidět. V Karlových Varech, samozřejmě. A kde jinde než v úchvatných prostorách Grand Hotelu Pupp.

 

Výraznou změnou je letos termín - oproti zaběhnutému prosincovému období se událost uskuteční už ve stŕedu 17. ledna. Předvánoční Vary i samotný nazdobený Pupp samozřejmě měly obrovské kouzlo, které budeme trošku postrádat, ale pro lidi z pohostinství je začátek roku přece jen poněkud volnější než jeho konec.

 

Co ovšem zůstane, to je ten sál. TEN SÁL. Tedy Slavnostní sál Grand Hotelu Pupp. Jedinečný prostor, kterým procházely dějiny. Kde se scházela světová smetánka, evropská aristokracie, hudební skladatelé, básníci, filmové hvězdy i jejich mecenáši, a různé jiné celebrity i "celebritky".

 

Slavnostní sál Grand Hotelu Pupp, foto Grand Hotel Pupp

 

Na ty tady narazíte i dnes, ale jeden den v roce je sál k dispozici pro Lázeňský pohárek, soutěž mladých studentů a studentek gastronomických oborů (pořádá karlovarská pobočka AKC ČR), jejíž finalisté sem každoročně přijíždějí ze středních škol i učilišť v celé České republice. Oni, jejich vyučující a spolužáci tak můžou také vychutnat jedinečnou atmosféru tohoto místa. Umístění v soutěži je samozřejmě podstatné, ale tohle je takový hezký bonus.

 

No,a my z GastroJobs.cz taky, protože soutěž už dlouhodobě a s chutí podporujeme. Těšíme se!

Redakce GastroJobs.cz

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.