Velikonoční brunch ve Four Seasons
Four Seasons Hotel Prague zve všechny milovníky gastronomie na každoroční brunch, který se koná v restauraci CottoCrudo na Boží hod velikonoční. Oslavte svátky v jedinečném prostředí s pohledem na malebnou Prahu a dopřejte si bohatou sváteční tabuli.
Tým italské restaurace pod vedením šéfkuchaře Nicholase Trosiena připravil pro tuto příležitost speciální menu s širokým výběrem vaječných pokrmů, italských sýrů, čerstvých ryb, mořských plodů a zdravých salátů a nebude chybět ani Bloody Mary koutek.
Šéfcukrář Gianmarco Carandino se zaměřil na exkluzivní čokoládový showpiece, domácí sorbety a gelato nebo sicilské cannoli, a tradičně tak propojil chutě jižní Itálie s českými velikonočními specialitami včetně beránka, mazance a koláčů.
Velikonoční brunch proběhne v restauraci CottoCrudo a v případě příznivého počasí si hosté budou moci užít oslavy Velikonoc na terase s jedinečným výhledem na Pražský hrad a Vltavu.
Velikonoční brunch
Datum: 31. 3. 2024
Čas: 12:30 - 15:30
Cena: 2.250 Kč za osobu, 3.750 Kč včetně alkoholických nápojů
Počet míst omezen, rezervujte si stůl včas na +420 221 426 880.
Redakce GastroJobs.cz, zdroj, fotografie: Four Seasons Hotel Prague, Canva
Chtěli byste pracovat ve Four Seasons Hotel Prague, všeobecně považovaném za jeden z nejlepších v Praze? Na GastroJobs.cz najdete aktuální výpis volných pozic.