Férové dětství

Za slovenským Michelinem z Vídně do Mariánek

Za slovenským Michelinem z Vídně do Mariánek

Mariánské Lázně, jedno z nejmalebnějších lázeňských měst v České republice, se chystá na prestižní gastronomickou událost. Hotel Nové Lázně připravil výjimečnou Michelinskou večeři s renomovaným šéfkuchařem Peterem Duranským, prvním Slovákem, kterému se podařilo získat michelinskou hvězdu ve vídeňské restauraci Das LOFT. 

 

Pětihvězdičkový hotel Nové Lázně si pro své hosty připravil degustační menu s vinným párováním ve spolupráci s renomovaným michelinským šéfkuchařem Peterem Duranským

 

Pětihvězdičkový hotel Nové Lázně si pro své hosty připravil degustační menu s vinným párováním ve spolupráci s renomovaným michelinským šéfkuchařem Peterem Duranským. Díky svému přístupu k přípravě jídel a kulinářským dovednostem se stal jedním z nejvyhledávanějších šéfkuchařů současnosti. Menu bude sestaveno z těch nejlepších surovin a bude obsahovat širokou škálu chutí a originálních kombinací. Hosté budou mít možnost vychutnat si několik chodů, které budou připraveny s láskou a důrazem na detail.

 

Pětihvězdičkový hotel Nové Lázně si pro své hosty připravil degustační menu s vinným párováním ve spolupráci s renomovaným michelinským šéfkuchařem Peterem Duranským

 

Peter Duranský je Head Chef vídeňského michelinského podniku Das LOFT Restaurant, Bar & Lounge a vítěz slovenského kola Bocuse d’Or 2021. Jedinečnou událost pro všechny milovníky gastronomie připraví ve spolupráci s kuchařským týmem hotelu Nové Lázně, který vede šéfkuchař Jiří Kupricht a to 22. června od 18 hodin v restauraci Royal v pětihvězdičkovém hotelu Ensana Nové Lázně

 

Pětihvězdičkový hotel Nové Lázně si pro své hosty připravil degustační menu s vinným párováním ve spolupráci s renomovaným michelinským šéfkuchařem Peterem Duranským

 

Degustační večeře proběhne v krásně zrekonstruované restauraci Royal. O design se postarala architektka Nathalie Rothenburg, která vdechla novému prostoru svěžest a vytvořila tak moderní a elegantní interiér v modrých a zlatých tónech v kombinaci se dřevem. Restaurace je otevřená také pro veřejnost a nabízí snídaně, obědy i večeře, hosté si mohou vybrat z menu à la carte nebo z nabídky bufetu.

 

Pětihvězdičkový hotel Nové Lázně si pro své hosty připravil degustační menu s vinným párováním ve spolupráci s renomovaným michelinským šéfkuchařem Peterem Duranským, foto facebook Petera Dutanského

 

Kapacita míst je omezená, proto doporučujeme udělat rezervaci co nejdříve na e-mailové adrese vborsik@cz.ensanahotels.com.

Redakce GastroJobs.cz, zdroj, fotografie: Hotel Ensana Nové Lázně, fotografie jídla: facebook Petera Duranského

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.