Objednáme vyzývá majitele restaurací k akci

Objednáme vyzývá majitele restaurací k akci

Česká společnost Objednáme, specializující se na poskytování komplexních digitálních objednávkových systémů pro restaurace, přichází s revoluční výzvou pro majitele všech gastro podniků v České republice. "Zapojte se do naší skupiny a řekněte nám, co byste potřebovali," vyzývá Adam Růžička, CEO společnosti Objednáme. Tato iniciativa má za cíl vytvořit digitální systém šitý na míru potřebám restauratérů, který budou moci kdykoliv začít využívat.

 

Doposud Objednáme vyvíjelo nové funkce na základě návrhů od restaurací, které již jejich systém používají. Nyní se však tato platforma otevírá i těm podnikům, které zatím digitální systém od Objednáme nevyužívají. Majitelé restaurací tak získávají jedinečnou příležitost podílet se na vývoji systému, který bude přesně odpovídat jejich potřebám.

 

"Uvědomujeme si, že mnoho restaurací buď nemá digitální objednávkový systém vůbec, nebo využívá řešení od velkých poskytovatelů, kterým často chybí klíčové funkce. U těchto velkých firem je šance na změnu či doplnění systému velmi malá. Proto jsme se rozhodli otevřít naši skupinu nápadům všech restauratérů v Česku. Chceme společně vytvářet dokonalé řešení na míru,“ vysvětluje Adam Růžička.

 

 Adam Růžička, CEO společnosti Objednáme

 

Zapojení do této iniciativy je pro majitele restaurací zcela bezplatné a bez jakýchkoliv závazků. Stačí navštívit web objedname.eu a vyplnit jednoduchou žádost. Po schválení získají restauratéři přístup do exkluzivní skupiny, kde mohou vidět, jaké problémy řeší jiní majitelé restaurací, a zároveň sami ovlivňovat směr a funkce, na kterých bude v příštích letech stát česká gastronomie.

 

Společnost Objednáme se zavazuje pravidelně informovat o implementovaných řešeních prostřednictvím kvartálních záznamů z jednání s odborníky. Tyto záznamy budou dostupné všem členům skupiny, což zajistí plnou transparentnost celého procesu vývoje systému.

 

Tato výzva představuje významný krok vpřed v digitalizaci českého gastro průmyslu. Nabízí restauratérům unikátní příležitost aktivně se podílet na vývoji digitálního objednávkového systému, který bude skutečně odpovídat jejich potřebám. Zároveň jim dává možnost získat přístup k nejmodernějším digitálním řešením v gastronomii, aniž by museli investovat do vývoje vlastního systému.

 

Česká společnost Objednáme, specializující se na poskytování komplexních digitálních objednávkových systémů pro restaurace, přichází s revoluční výzvou pro majitele všech gastro podniků v České republice.

 

O společnosti Objednáme:

Objednáme sdružuje restaurace, které společně vyvíjejí vlastní digitální objednávkový systém. Princip je takový, že zapojené restaurace navrhují nové funkce, vzájemně o nich hlasují a ty nejlepší návrhy Objednáme implementuje. Za roky fungování tak vznikl komplexní ekosystém, který se neustále posouvá vpřed a obslouží každou činnost restaurace – od eShopu na míru, vlastní iOS a Android aplikaci přes eBase pokladní systém, displeje v kuchyni, skladové hospodářství až po zařízení pro personál v restauraci nebo aplikaci pro kurýry. Restaurace kromě fixní sazby začínající na 1000 Kč měsíčně neplatí žádná procenta navíc – předem tak ví, s jakými náklady počítat.

 

Adam Růžička

CEO společnosti Objednáme, kterou se svým společníkem Janem Papikem založil před 7 lety. Za tu dobu vyvinuli systém pro více než 500 restaurací, které jsou součástí projektu.

Fotografie: Objednáme

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.