gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Alkoholové zmrzliny v Crème de la Crème

Alkoholové zmrzliny v Crème de la Crème

Horké letní dny svádějí k osvěžujícím letním drinkům či chladivé zmrzlině. A co takhle spojit obě tato prázdninová potěšení v jedno a vychutnat si alkoholovou zmrzlinu? V pražském Zmrzlinovém salonu Crème de la Crème Honzy Hochsteigera na Národní 23 je všechno možné. Vybírat můžete nejen z mnoha alkoholových příchutí, ale také si zvolit, zda dáte přednost sorbetu či smetanové variantě. Dáte si raději aperol nebo mojito?

 

Sorbet ze sicilského krvavého pomeranč s campari

 

Drinky a zmrzlina, to zkrátka patří k létu. Když si navíc můžete vše vychutnat v jednom, prázdniny nemají chybu. Honza Hochsteiger již tradičně nabízí ve svých zmrzlinářstvích hned několik druhů alkoholových zmrzlin, v létě ještě doplněných o osvěžující nové chutě. Aktuálně můžete vyzkoušet sorbety mojito, sicilský krvavý pomeranč s campari, prosecco broskev a aperol. Pokud dáváte přednost spíše klasickým smetanovým zmrzlinám, potěší vás varianta s baileys či italským vínem Marsala ve zmrzlině malaga s velkými a měkkými rozinkami.

 

Bailey's ve zmrzlině malaga s velkými a měkkými rozinkami

 

Dobrou zprávou také je, že na rozdíl od běžných drinků se u zmrzliny nemusíte bát kocovinových příznaků. Zmrzliny obsahují maximálně kolem 1 % alkoholu, abyste se z ní cítili opilí, museli byste jí spořádat několik kilogramů. To by vás ovšem postihly jiné problémy než pouze kocovina.

 

Crème de la Crème, alkoholová zmrzlina

 

Alkoholové zmrzliny na vás čekají v obou pražských provozovnách Crème de la Crème. V již tradiční Gelato Café (Husova 12) nebo ve zbrusu novém Zmrzlinovém salonu Crème de la Crème (Národní 23), kde je nabídka ještě širší než v Husově a denně je k ochutnání na 40 druhů zmrzlinových pochoutek.

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.