Gastrojobs Career Day 2019 - klikni pro více informací

FOR GASTRO 2019

Café AdAstra

Pražský Four Seasons nabízí osvěžující letní koktejly

Pražský Four Seasons nabízí osvěžující letní koktejly

Teplé letní večery přímo vybízejí k ochutnání některého z nabídky osmi koktejlů ve Four Seasons Hotel Prague inspirovaných omamně vonícími zahradami exotických dálek. Pestrá sestava letních koktejlů v sobě skrývá řadu jedinečných ingrediencí, jako je japonský meloun, portugalský shrub, listy mauricijské papedy nebo malinový kaviár.

 

Přísady jsou pečlivě vybírány barovými experty a následně smíchány s kvalitními likéry a dalšími prémiovými alkoholickými nápoji. Každý drink je následně na základě svého charakteru dozdoben k dokonalosti dalšími ingrediencemi. Výsledkem této magické alchymie je pestrá nabídka letních nápojů, které potěší a osvěží všechny smysly.

 

Capri koktejl přenese v myšlenkách každého, kdo jej ochutná, do rajského ostrovního světa díky mixu bazalky, mandarinky a Limoncella

 

A které to jsou? Capri koktejl přenese v myšlenkách každého, kdo jej ochutná, do rajského ostrovního světa díky mixu bazalky, mandarinky a Limoncella. Jasmin pro změnu okoření chuťové buňky exotickým liči, mučenkou a Proseccem - to vše podávané ve skleničce z ledu ozdobené malinovým kaviárem. Innuendo v sobě kombinuje sladkou broskvovou chuť aperitivu Rin Quin Quin s jemnými tóny jablek a hrušek ukrytými v Calvadosu se špetkou marockého koření.

 

Koktejl s názvem Ziya je podáván na ledu a obsahuje londýnský gin ve spojení s listy mauricijské papedy a bylinnými tóny likéru Chartreuse

 

Koktejl s názvem Ziya je podáván na ledu a obsahuje londýnský gin ve spojení s listy mauricijské papedy a bylinnými tóny likéru Chartreuse. Calimero na první pohled upoutá pozornost díky skořápce z pštrosího vejce, které v sobě skrývá mix chutí z mučenky, růže a limetkových listů. Celý efekt podtrhuje hnízdo z růžové cukrové vaty.

 

Innuendo v sobě kombinuje sladkou broskvovou chuť aperitivu Rin Quin Quin s jemnými tóny jablek a hrušek ukrytými v Calvadosu se špetkou marockého koření

 

Lukáš Jehlička, Beverage Operations Manager, říká:Přicházíme s řadou koktejlů, které vždy skrývají nějaký příběh čekající na své objevení. Jednotlivé drinky jsou inspirovány dalekými zeměmi, jako je Casablanca nebo Dubaj. Speciální vůně a příchutě, které vyvolávají pocit exotického léta stráveného na mořském či oceánském pobřeží, jsou jako stvořené pro teplé letní večery.“

 

Lukáš Jehlička, Beverage Operations Manager, Four Seasons Hotel

 

Chtěli byste pracovat v pražském hotelu Four Seasons? Na GastroJobs.cz najdete aktuální výpis volných pozic.

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.