gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

SIGNAL festival: Žofín Garden nabídne svítící menu

SIGNAL festival: Žofín Garden nabídne svítící menu

Od 11. do 14. října čeká Prahu tradiční SIGNAL festival. Zátiší Catering se do něj zapojí svou NEON FOOD LOUNGE v restauraci Žofín Garden. Procházku „prosvícenou“ metropolí si můžete zpestřit ochutnáním svítícího menu. NEON FOOD LOUNGE bude dostupný po celou dobu festivalu, každý den od 17 do 23 hodin na Slovanském ostrově před restaurací Žofín Garden.

 

Zátiší Catering nabídne v rámci Signál Festivalu na Žofíně svítící menu

 

V NEON FOOD LOUNGE si můžete užít mystickou světelnou atmosféru. Kromě UV nábytku a posezení vás čeká ukázka table-mappingu – vizuální projekce na jídelní stoly. Hlavní show se bude odehrávat ve středovém baru, kde můžete zakoupit svítící pokrmy jako UV donuty, UV panna cottu, UV popcorn, UV cukrovou vatu, UV jelly cake nebo UV zmrzlinu. Svítit budou také nápoje, ochutnat můžete UV bubble tea, UV gin&tonic nebo prosecco s mučenkovým UV kaviárem. Spoustu zábavy si tak užijí děti i dospělí. Ceny pokrmů i nápojů startují na 50 Kč. K placení v NEON FOOD LOUNGE poslouží žetony, které lze zakoupit u hostesek před vstupem.

 

Zátiší Catering nabídne v rámci Signál Festivalu na Žofíně svítící menu

 

Teplá jídla a nápoje budou prodávány ze zaparkovaného Food Trucku před vchodem do restaurace. Zde se můžete těšit na burgery, hranolky nebo kanadskou specialitu poutine (dvakrát smažené hranolky sypané sýrem, zalité hustou omáčkou z hovězího vývaru). Chybět nebude ani svařák a další jídla a nápoje pro zahřátí.

 

Zátiší Catering nabídne v rámci Signál Festivalu na Žofíně svítící menu

 

Připravte se na světelnou show plnou chutí a v rámci SIGNAL festivalu neopomeňte navštívit restauraci Žofín Garden a jejich NEON FOOD LOUNGE.

Zdroj: TZ

 

Chtěli byste pracovat v Žofín Garden, některé jiné restauraci Zátiší Group nebo pro Zátiší Catering? Na GastroJobs.cz najdete aktuální výpis volných pozic.

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.