gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Podzim klepe na dveře restaurace Mlýnec

Podzim klepe na dveře restaurace Mlýnec

Podzimní tóny se na talířích restaurace Mlýnec udrží i po celý říjen. Na čele se drží stále aktuální suroviny jako dýně, řepa či hrušky, ale také rakytník. U mas dominuje zvěřina či uzené ryby.

 

Šéfkuchař Marek Šáda pro říjnové menu zvolil neotřelé kombinace mas se sezónními surovinami z našich zahrad. To vše je zabaleno do lehce hřejivého podzimního kabátku.

 

Šéfkuchař Marek Šáda ❤

 

Jako předkrm tak lze vyzkoušet králičí paštiku s petrželí, hruškou a mákem. Hlavní chody se skládají z topinamburového krému s uzeným úhořem a kančího hřbetu s řepou, kadeřávkem a rakytníkem. Již tradičně nebude chybět sladká tečka ze šuplíku našich babiček. Vyzkoušet můžete dýňový tarte tatin s pekanovými ořechy a slaným karamelem.

 

Přijďte si vychutnat tu pravou chuť podzimu po celý říjen do restaurace Mlýnec!

 

Říjnové menu v Mlýnci

Králičí paštika, petržel, hruška, mák

Králičí paštika, petržel, hruška, mák

 

Topinamburový krém, uzený úhoř, keta kaviár

Topinamburový krém, uzený úhoř, keta kaviár

 

Kančí hřbet, řepa, kadeřávek, rakytník

Kančí hřbet, řepa, kadeřávek, rakytník

 

Dýňový tarte tatin, pekanové ořechy, slaný karamel

Dýňový tarte tatin, pekanové ořechy, slaný karamel

 

Chtěli byste pracovat v restauraci Mlýnec, v některém z jejích sesterských podniků nebo pro Zátiší Catering? Na GastroJobs.cz najdete aktuální výpis volných pozic.

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.