Pssst

gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabicky

Svatomartinské menu v Mlýnci

Svatomartinské menu v Mlýnci

Listopadovým talířům dominuje svatomartinská husa a nejinak tomu bude i v restauraci Mlýnec, kde si ji bude možné vychutnat po celý měsíc. Kromě tohoto tradičního pokrmu se mohou návštěvníci těšit na další podzimní chutě dýně, kaštanů či hrušek.


Šéfkuchař Marek Šáda do listopadového menu zařadil variantu na svatomartinskou husu v kombinaci s petrželí, kadeřávkem a kdoulí. Hlavní chody doplnil ještě o štiku s fialovými bramborami a slunečnicovými semínky. Podzimně laděný je také předkrm v podobě foie gras torchon s kaštany a dýní. Ani v listopadu nebude chybět hřejivá sladká tečka. Tentokrát bude možné vyzkoušet lískooříškový financier s nugátovou pěnou a pošírovanou hruškou.

 

Šéfkuchař Mlýnce Marek Šáda ?‍??


Užijte si svatomartinskou hostinu po celý listopad v restauraci Mlýnec.
Zdroj: TZ

 

Listopadové menu v Mlýnci
Foie gras torchon, kaštany, dýně hokaido

Foie gras torchon, kaštany, dýně hokaido

 

Štika na másle, pórek, fialové brambory, topinambur, slunečnicové semínko

Štika na másle, pórek, fialové brambory, topinambur, slunečnicové semínko

 

Husí konfit a prso, petržel, kadeřávek, kdoule

Husí konfit a prso, petržel, kadeřávek, kdoule


Lískooříškový financier, nugátový mousse, pošírovaná hruška


Chtěli byste pracovat v Mlýnci, v některé z jeho sesterských restaurací nebo pro Zátiší Catering? Na GastroJobs.cz najdete aktuální výpis volných pozic.

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.