Offbeat Donuts otevřel první obchod mimo Irsko - v Praze
Dublinská síť obchodů s koblihami a donuty Offbeat Donuts se rozšířila za hranice Irska, první franšízovou pobočku otevřela v prosinci v centru Prahy. Zákazníci si zde mohou vybrat z dvaceti vynikajících donutů a koblih, které jsou mimořádně čerstvé a krásně zdobené.
Offbeat Donuts je vysněným projektem pekařského dua Briana a Sandry O’Caseyových, kteří chtěli oživit tradiční irské pekařství a vytvořit koblihy, na něž se budou jednoduše sbíhat sliny. Tento sen se zhmotnil v květnu 2016, kdy otevřeli první obchod v Dublinu. V současnosti je v provozu již osm poboček.
“Reakce zákazníků v Irsku jsou prostě fenomenální a proto jsem se rozhodl umožnit jedinečný gurmánský zážitek milovníkům sladkého i v Česku, kde žiji více než 25 let,” říká Frank Nourse, zakladatel české pobočky Offbeat Donuts a přítel manželů O’Caseyových. Pražská pobočka našla své místo v přízemí obchodního domu Desirred na Václavském náměstí. Zákazníci si zde mohou vybrat z dvaceti donutů a koblih, které jsou pečené v kobyliské pekárně v průběhu celého dne a přímo na pobočce čerstvě plněné a zdobené.
“Za kvalitu našich výrobků ručí Lukáš Puffer, který předtím působil jako head pastry chef v restauraci Ginger & Fred v Tančícím domě,” dodává Frank Nourse. Operations Director českého Offbeat Donuts David Clark se opírá o předchozí pětiletou zkušenost ve společnosti Kampa Group, kde vedl Hergetovu Cihelnu. Ke konceptu Offbeat Donuts doplňuje: "Našim zákazníkům nabízíme nejčerstvější donuty a tu nejlahodnější kávu, což však nutně neznamená nejvyšší ceny. Chceme, aby si každý z návštěvy naší prodejny odnesl nejen chuťový zážitek, ale také trochu té Offbeat magie!"
“Zastavte se při procházce předvánoční Prahou ochutnat naše mimořádné koblihy a donuty!” zve nás Frank, jehož předsevzetím pro rok 2019 je otevřít v Praze další dvě až tři pobočky Offbeat Donuts.
Řetězec Offbeat Donuts vznikl v roce 2016 v irském Dublinu, kde je dnes osm poboček. V prosinci 2018 byla založena první pobočka mimo Dublin na Václavském náměstí v Praze. Důraz je kladen na nejvyšší čerstvost ručně dělaných koblih a donutů, které jsou pečené v průběhu celého dne v pekárně a přímo na prodejně v centru Prahy čerstvě zdobené a plněné. Zákazník si může vybrat z dvaceti vynikajících koblih a donutů.