gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Kuchař zabil a rozporcoval svého šéfa

Kuchař zabil a rozporcoval svého šéfa

Stalo se v Kolíně nad Rýnem, ale oběť i pachatel byli Číňani, kuchař a šéfkuchař z čínské restaurace. Jednoho červencového dne roku 2016 se Jitao W. (37) se svým šéfem Hayiangem S. (28) před restaurací pohádali a následně došlo i na pěsti. Zatímco kuchař byl při potyčce zraněn, jeho šéfa po ní už nikdo neviděl.

 

Když se po Hayiangovi lidé ptali, Jitao jim odpovídal, že jeho nadřízený někde pracuje načerno a není k sehnání. Pak ale řeka Rýn vyplavila Hayiangovo tělo - bez hlavy a bez končetin. Policie šla téměř najisto. Jitao sice od počátku vinu odmítal a žádné přímé důkazy se proti němu také nenašly, přesto byl minulý čtvrtek odsouzen.

 

Čínský kuchař, ilustrační fotografie

 

Soudce uvedl, že nemá žádné pochybnosti. Kuchař jediný měl motiv i příležitost svého šéfa zabít. A především, tělo oběti bylo “rozebráno” profesionálním způsobem; muselo jít o práci někoho, kdo s masem profesionálně denně zacházel. Lebka a kosti z končetin se našly v lese nedaleko Kolína až v květnu 2017.

 

Čínská restaurace, ilustrační fotografie

 

Soud vzal v úvahu předchozí rvačku a skutečnost, že při ní byl Jitao zraněn. Minulý týden mu proto udělil relativně mírný trest za zabití (nikoliv za vraždu) v podobě 6 let odnětí svobody. Obžalovaný při vynesení rozsudku prý nehnul brvou. Jeho obhájce trvá na nevině svého klienta a hodlá se odvolat.

Zdroj: Bild.de

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.