gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Objevte jarní menu v CAFE ELEKTRIC

Objevte jarní menu v CAFE ELEKTRIC

Restaurace CAFE ELEKTRIC obohacuje své menu o jarní novinky. V tomto ročním období přicházejí ke slovu čerstvé bylinky a odlehčené verze pokrmů. Kromě pestré stávající nabídky CAFE ELEKTRIC si tak můžete od 1. března pochutnat na speciálním jarním menu.

 

Jaro klepe na dveře, a s tím se mění i naše chutě. Hutná jídla pro zahřátí rádi vyměníme za něco lehčího a plného čerstvé zeleniny. Spolumajitelka Francesca Kolowrat sestavující pravidelně menu v CAFE ELEKTRIC se rozhodla po celé jaro obohatit jejich moderní mezinárodní kuchyni o speciální jarní položky. Na zákazníky čeká jarní zeleninová polévka či pečené jehněčí kolínko.

 

CAFE ELEKTRIC jarní menu

 

CAFE ELEKTRIC je proslulé také svými veganskými verzemi pokrmů, což se promítlo i do nejnovější nabídky. Nejen vegani si mohou pochutnat na květákových placičkách s jarní cibulkou a bylinkovým krémem nebo humusem. O sladkou tečku se postará domácí rebarborový koláč.

 

CAFE ELEKTRIC interiér

 

CAFE ELEKTRIC je restaurace a bar v srdci Prahy s filmovou atmosférou 20. let minulého století. Nápaditý interiér je inspirován životem slavného závodníka, filmového magnáta, hraběte Alexandera Kolowrat-Krakowského zvaného „Saša“. Název tohoto místa poté odkazuje právě na nejslavnější Sašův film Café Elektric z roku 1927. Jeho odkaz na vás dýchne z každého koutu CAFE ELEKTRIC.

 

Interiér CAFE ELEKTRIC

 

Posadit se můžete například na polstrovanou lavici inspirovanou sedadlem historického závodního vozu. Stěny zase zdobí novodobá sgrafita znázorňující podobiznu Alexandera Kolowrata v závodním autě či další výjevy z jeho filmů. Vše doplňuje rafinovaný systém osvětlení měnící prostor dle potřeb na prosvětlenou restauraci či noční klub.

 

CAFE ELEKTRIC jarní menu

 

CAFE ELEKTRIC nabízí moderní mezinárodní kuchyni. Všechny varianty jídel se navíc kromě masové verze připravují ve vegetariánské i veganské úpravě. Na sestavování menu se podílí spolumajitelka Francesca Kolowrat, která je pra-neteří právě Alexandra Kolowrat-Krakowského. Pokud se rozhodnete vyrazit do CAFE ELEKTRIC na víkendový brunch, vyzkoušejte také novinky ve stálém menu, a to vaječnou omeletu nebo speciální snídaňový burger. Restauraci CAFE ELEKTRIC naleznete v podzemních prostorách Kolowratského paláce (Ovocný trh 6, Praha 1). Otevřeno je ve všední dny od 11 hodin do půlnoci, v sobotu od 9 hodin do půlnoci a v neděli od 9 do 23 hodin.

 

Francesca Kolowrat se svým týmem


Jarní menu v CAFE ELEKTRIC
Jarní zeleninová polévka
Pečené jehněčí kolínko s ratatouille zeleninou a brambory
Květákové placičky s jarní cibulkou a bylinkovým krémem nebo humusem (vegan)
Rebarborový koláč

 

CAFE ELEKTRIC jarní menu

 

Redakce GastroJobs.cz

Zdroj, fotografie: CAFE ELEKTRIC

 

Chtěli byste pracovat v zajímavém prostředí CAFE ELEKTRIC pod pražským Ovocným trhem? Na GastroJobs.cz najdete aktuální výpis volných pozic.

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.