Nové Lagarto J&J bude 6 podniků v jednom
Severočeský kavárenský řetězec Lagarto nepotřebuje žádné dlouhé představování. Majitel Jan Hawelka ale ani na chvíli nezůstává stát na místě a i letos chystá další novinku. Stávajících 5 poboček rozšíří o jednu novou v Teplicích. Tentokrát se nebude jednat o kavárnu, ale unikátní projekt, který má přilákat hosty z celého kraje i republiky - řízenou gastronomii zamřenou na moderní, odlehčenou českou kuchyni.
Lagarto provozuje v současné chvíli 5 provozoven, dvě v Chomutově (kavárny), dvě v Mostě (kavárna, bistro) a jednu v Teplicích (kavárna). Právě pro poslední zmiňované město v květnu chystá velké překvapení. Otevření nového gastronomického projektu Lagarto J&J.
Prostor o ploše 300 metrů čtverečních ve třetím patře s terasou nabídne unikátní výhled na město Teplice. Kuchyni ovládne šéfkuchař Jacob Racek, který do této chvíle působil v mosteckém Deli by Lagarto. Právě po boku severočeského gastronomického vizionáře Jana Hawelky vzniká Lagarto J&J – tedy Jan & Jacob.
Půjde o unikátní koncept, kde bude denní provoz rozdělen na různé sekce a rozdělí restauraci dle timeline na několik funkčních provozoven. Tedy každý časový úsek bude plnit jinou gastronomickou roli. Hosté se tedy mohou těšit od 8:00 do 10:00 na snídani, v čase 10:00 až 11:00 na kavárnu, mezi 11:00 a 14:00 dostanou oběd, do 17:30 se prostor změní na cukrárnu, potom na aperitiv bar a od 19:00 se bude podávat večeře. Navíc servis bude více než zajímavý. Maximum pokrmů bude připravováno přímo u stolu hostů. Jsme zvědaví!
Redakce GastroJobs.cz
Zdroj, vizualizace: Lagarto