gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Marriott Inc. plánuje během 3 let otevřít 1700 hotelů

Marriott Inc. plánuje během 3 let otevřít 1700 hotelů

ČTK: Hotelový řetězec Marriott International plánuje do konce roku 2021 otevřít po celém světě více než 1 700 hotelů a akcionářům vrátit až 11 miliard dolarů (téměř 250 miliard Kč). Vyplývá to z dnes zveřejněného tříletého plánu společnosti.


Řetězec Marriott, pod který patří luxusní hotelové značky jako Ritz-Carlton a St. Regis, hodlá během tří let zvýšit svou kapacitu o 275.000 až 295.000 pokojů. Jeho zisk na akcii by se tak měl zvýšit na 7,65 až 8,50 dolaru. Odhady analytiků v průzkumu společnosti Refinitiv se pohybují kolem 7,72 dolaru.

Pod Marriott patří luxusní hotelové značky jako Ritz-Carlton a St. Regis

 

V průběhu tří let chce společnost akcionářům vyplatit na dividendách až dvě miliardy dolarů a dalších až devět miliard jim vrátit prostřednictvím odkupu vlastních akcií. Příjem na pokoj, důležité měřítko zdraví ubytovacích společností, má v plánovaném období růst na srovnatelném základě ročně o jedno až tři procenta.

 

Do konce roku 2021 hodlá Marriott International otevřít 1700 nových hotelů

Redakce GastroJobs.cz

Zdroj: ČTK

Fotografie: Marriott International

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.