gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Živá hudba rozezní hotely ibis po celém světě

Živá hudba rozezní hotely ibis po celém světě

ibis žije hudbou. Takové je motto nového projektu ibis Music, který promění hotely ibis v hudbou pulzující místa a pódia, která nabídnou místním i turistům nové zážitky a vzájemnou interakci právě díky koncertům živé hudby. Cestování, hudba a pohostinství k sobě totiž neodmyslitelně patří.

 

Celkový koncept proměny hotelů ibis (přechod na mobilní check-in, nový design interiérů a další) odstartuje projektem ibis Music ve 44 hotelech ibis v 17 zemích světa. Domácí hudební talenty, které pomáhají najít partneři projektu Sony Music UK‘s 4th Floor Creative Group a Spotify, se na pódiích hotelů ibis utkají o postup na proslulý hudební festival Sziget v Maďarsku. Více na www.ibis-music.com.

 

Projekt ibis Music by měl pobavit klienty před, během pobytu i následně v jakémkoli hotelu ibis. Hudební platforma proměny hotelů ibis bude znamenat nejen organizaci živých koncertů, kdy se hotely promění v pódia, ale třeba i dovybavení hotelových pokojů či koupelen zařízením pro hosty, kteří rádi poslouchají hudbu.    

 

Hotel Ibis Praha Old Town

 

V ibis Praha Old Town (Na Poříčí 5, Praha 1) se koncert uskuteční 25. dubna od 19 hodin a vystoupí na něm dva mladí hudebníci Sofian Medjmedj a Karelll.

 

Sofian Medjmedj, teprve sedmnáctiletý mladík, přináší na českou scénu originální a neotřelý sound. Hudebně staví na popu s přesahem do r´n´b, ale jeho tvorba je pestrá směs různých žánrů. Svou kariéru odstartoval v Abbey Road společným single s Benem Cristovao. Nyní se však hudebně více vyprofiloval a buduje si vlastní nadějnou kariéru. Po singlu Čekám na zázrak se ohlásil dalším novinkovým hitem TO TĚ TO BAVÍ, který je aktuálně možné slyšet v českém éteru. Sofian se pro hudbu doslova narodil, má oslnivý talent, živelnou jiskru a strhující energii.

 

Karelll, pětadvacetiletý zpěvák, skladatel a textař, vlastním jménem Karel Peterka se jako první Čech dostal na světový festival Musexpo v Los Angeles. Má klip ke své písni Raise my soul, i k singlu On my own, který se stal 3. nejhranější skladbou na Fajn rádiu.

 

Hudební ukázky děl obou interpretů jsou na linku zde.

 

V ibis Praha Old Town (Na Poříčí 5, Praha 1) se koncert uskuteční 25. dubna od 19 hodin a vystoupí na něm dva mladí hudebníci Sofian Medjmedj a Karelll.

 

Vyvrcholení hudební akce ibis Music se uskuteční 7. srpna 2019. Devět interpretů, které vybere odborná porota, vystoupí na vyhlášeném hudebním festivalu Sziget, kde na speciálním pódiu Ibis stage předvedou svůj talent. Na výherce čeká cena, která mu pomůže nastartovat kariéru – spolupráce se Sony Music UK‘s 4th Floor Creative Group.

Redakce GastroJobs.cz

Zdroj, fotografie: AccorHotels

 

Chtěli byste pracovat pro jednu z největších světových hotelových společností AccorHotels, která provozuje i hotely ibis? Na GastroJobs.cz najdete výpis volných pozic, aktuálně v hotelích Novotel Praha Wenceslas Square a Century Old Town Prague či v HR oddělení Accor Czech Republic v Praze.

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.