Objednáme.eu

Sezónní novinky restaurace Bellevue

Sezónní novinky restaurace Bellevue

Čerstvý vánek se prohnal také v kuchyni restaurace Bellevue. Aktuální období přináší obrovské možnosti využití lokálních surovin. Těmi se inspiroval šéfkuchař Marek Šáda a obohatil nabídku o čtveřici pečlivě seskládaných hlavních chodů.

 

Sezónní jídelníček je plný bylinek, odlehčených chutí a také typických mas jako je králík či jehněčí. Z lokálních surovin sestavil Marek Šáda nové hlavní chody na menu restaurace Bellevue. Hosté mohou vyzkoušet tresku servírovanou s bramborami Grenaille, salicornií a petrželovou majonézou, jehněčí s kapustou, polentou a šalvějí, telecí svíčkovou s hráškem a houbami nebo králíka s řepou a špenátem.

 

Marek Šáda rád vaří a ví, že to umí, a holkám se to líbí

 

Všechny novinky již naleznete ve stálém menu restaurace Bellevue a můžete si je vychutnat buď samostatně nebo jako součást degustačního menu.

 

Sezónní novinky restaurace Bellevue
Treska, brambory Grenaille, salicornie, petrželová majonéza, kaviár

Treska, brambory Grenaille, salicornie, petrželová majonéza, kaviár

 

Jehněčí hřbet a konfit, růžičková kapusta, polenta, šalvěj, limetka

Jehněčí hřbet a konfit, růžičková kapusta, polenta, šalvěj, limetka

 

Telecí svíčková, hrášek, Kačenka česká, Périgourdine omáčka

Telecí svíčková, hrášek, Kačenka česká, Périgourdine omáčka

 

Králík, řepa, špenát, špek

Králík, řepa, špenát, špek

 

Redakce GastroJobs.cz

Zdroj, fotografie: restaurace Bellevue

 

Chtěli byste pracovat v týmu Marka Šády v restauraci Bellevue, v některém z jejích sesterských podniků (Zátiší, Mlýnec, Žofín Garden) nebo pro Zátiší Catering ze stejné skupiny? Na GastroJobs.cz najdete aktuální výpis volných pozic.

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.