gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Hilton Prague opět nejlepším hotelem v Evropě

Hilton Prague opět nejlepším hotelem v Evropě

Hotel Hilton Prague byl jmenován "Nejlepším hotelem pro konference a meetingy v Evropě“ v rámci udílení cen Cvent. Hilton Prague získal toto prestižní ocenění již druhým rokem po sobě. Každoroční žebříček byl sestaven na základě analýzy rezervačních aktivit v segmentu MICE prostřednictvím sítě Cvent Supplier Network, která zalistovaným partnerům vygenerovala poptávky v hodnotě přes 16 miliard USD s počtem více než 42 milionů pokojonocí.

 

Michael Specking, generální ředitel hotelu Hilton Prague řekl: „Jsem velmi pyšný na to, že Hilton Prague opakovaně získal tak významné ocenění. Kompletní renovace téměř 800 pokojů je skoro u konce a naše flexibilní meetingové a kongresové prostory o rozloze 5.000 m2, vzdušné atriové lobby, tři restaurace, dva bary a zařízení pro volný čas na ploše 2.000 m2 zajistí delegátům veškerou vybavenost, kterou vyhledávají při účasti na akcích. Hotel Hilton Prague je skutečnou kreativní metropolí s nepřebernou škálou možností pod jednou střechou, a je tou pravou volbou pro inspirativní akce všeho druhu."

 

Hilton Prague, exteriér

 

Hilton Prague, lobby

 

"Cvent taktéž gratuluje hotelu Hilton Prague k ocenění nejlepší hotel pro meetingy a konference,” řekl Chris McAndrews, vicepresident marketingu Cvent Hospitality Cloud. "Hotely, které se dostaly do letošního žebříčku, nadále posouvají MICE byznys kupředu pomocí inovativních marketingových taktik a cíleného úsilí uspokojit potřeby tisíců organizátorů akcí, kteří každý den využívají platformu Cvent Supplier Network, aby vybrali ty nejvhodnější prostory.“

 

Hilton Prague, Kongresový sál

 

Hilton Prague, Grand Ballroom

 

Několikanásobně oceněný Hilton Prague je konferenční hotel a nachází se jen pár kroků od centra Prahy. 791 pokojů, které budou do konce roku 2019 kompletně zrenovovány, a 5.000 m2 flexibilních konferenčních a banketních prostor se nachází v prosvětleném moderním designovém prostoru. Každoročně se zde pořádá více než 500 akcí všech typů a velikostí pro více než 70 000 delegátů. Pohostinný tým využívá osvědčené postupy a individuální přístup k poskytování mimořádných zážitků pro skupiny v rozsahu od 10 do 2.000 účastníků.

 

Hilton Prague, standardní pokoj

 

Hilton Prague, rooftop bar Claud 9

 

Cvent hodnotil ty hotely, které prostřednictvím sítě Cvent Supplier vygenerovaly poptávky od ledna do prosince 2018. Hotely byly hodnoceny na základě různých kritérií, včetně celkového množství poptávek a potvrzených poptávek, celkového počtu poptaných i potvrzených pokojonocí, podílu na trhu, procenta úspěšnosti potvrzení poptávek, rychlosti a kvality odpovědi na poptávku a počtu návštěv unikátního hotelového profilu na platformě Cvent Supplier Network. Kritéria jsou sestavena tak, aby poskytovala co nejpřesnější obrázek o nejlepších konferenčních a meetingových hotelích v USA, Evropě, na Blízkém východě a v Africe a v Asii a Tichomoří.

Redakce GastroJobs.cz

Zdroj, fotografie: Hilton Prague

 

Chtěli byste pracovat v hotelu Hilton Prague? Na GastroJobs.cz najdete aktuální výpis volných pozic.

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.