gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Nové teplické Lagarto J&J otevřeno

Nové teplické Lagarto J&J otevřeno

Severním Čechám vévodí po gastronomické stránce město Teplice. Tento stav ještě zdůraznilo zahájení provozu nové restaurace Lagarto J&J, a to těsně před startem lázeňské sezóny. V čele podniku stojí zakladatel sítě značky Lagarto Jan Hawelka a jeho dlouholetý šéfkuchař z bistra Deli by Lagarto v Mostě Jacob Racek.

 

"Na otevírání nových podniků si začínám zvykat," usmívá se majitel Jan Hawelka. "Dělám si sice legraci, ale každý rok opravdu otevíráme další a letos nás čeká ještě jedno otevření v září. Každopádně Lagarto J&J je první restaurační projekt a už nyní se těšíme na reakce hostů."

 

Jan a Jacob

 

Interiér nového Lagarta J&J

 

Bude se jednat o "timeline food" s klouzavým funkčním provozem. Každý se tedy může těšit od 8:00 do 10:00 na snídani, v čase 10:00 až 11:00 na kavárnu a mezi 11:00 a 14:00 se bude podávat oběd. Následně, do 17:30, se prostor promění v cukrárnu. Potom svoje hosty přivítá aperitiv bar a pak už přijde doba večeří, od 19:00 do 22:00. Navíc od 1. června bude na velké terase s výhledem na celé Teplice otevřený bar (vždy od 14:00), a to společně se Shisha lounge.

 

Interiér nového Lagarta J&J

 

Vypadá to yummy

 

Co se týká stylu kuchyně, důraz bude kladen na sdílení, ideální k rodinném obědu či večernímu posezení s přáteli, jako třeba kuře či steak uprostřed stolu s množstvím dipů a omáček. Nebudou chybět ani přílohy v podobě různých pyré či brambor v popelu. Z menu se dále můžeme těšit na grilované hovězí včetně stařených mas, drůbeže z lokálního chovu, pstruhy z místních Jiřetinských sádek a dokonalé burgery.

 

Nechte si chutnat

 

To zas bude v álejích nablito

 

Nápojový lístek naopak nabízí osm signature drinků, dále nápoje rovněž vhodné ke sdílení, letní lounge drinky a mixy se šumivými víny. Navíc některé klasické koktejly, například oblíbené mojito, budou podávané v tiki servisu. Pro pivaře si podnik přichystal vlastní pivo - 8 Lagarto Sklář a 12 Lagarto Ležák.

 

Když do Teplic, tak do Lagarta J&J!

Redakce GastroJobs.cz

Zdroj, fotografie: Lagarto

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.