gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Prázdninové menu restaurace Mlýnec

Prázdninové menu restaurace Mlýnec

Se začátkem léta si restaurace Mlýnec připravila lehké a osvěžující menu plné ovoce, zeleniny, studených polévek a lehkých úprav mas. Letní vzduch a dovolenková nálada přímo vybízejí k příjemnému posezení s přáteli. Vyrazte do restaurace Mlýnec, a i během léta si užijte výjimečný gastronomický zážitek. 

 

Marek Šáda, šéfkuchař restaurace Mlýnec, si pro letošní léto připravil pestré menu z typických sezónních surovin. Vaše hodování může začít předkrmem v podobě vodního melounu spolu s marinovaným sleděm a paprikovým gazpachem doplněným o svěžest čerstvé bazalky. 

 

V Mlýnci vidí hosté kuchařům pod ruce

 

Jako hlavní chod Marek připravil lososového pstruha s lilkem a rajčatovou omáčkou, okořeněného špetkou dobromyslu. K létu neodmyslitelně patří grilování, a proto milovníkům masitých pokrmů udělá radost grilované kuřecí prso doplněné o řepu a omáčku albufera. Restaurace Mlýnec odebírá drůbeží od české farmy Štěpánovsko, která se zaručuje tou nejlepší kvalitou a také výjimečnou chutí všech dodávaných mas. Ke každému vybranému menu nesmí chybět dezert. Čeká na vás jahodové překvapení v podání Marka Šády. 

 

Svěží prázdninové menu od Marka Šády můžete v restauraci Mlýnec ochutnat po celý červenec a srpen.

 

Letní menu restaurace Mlýnec

 Vodní meloun, marinovaný sleď, paprikové gazpacho, okurka, bazalka

 Vodní meloun, marinovaný sleď, paprikové gazpacho, okurka, bazalka

 

Lososový pstruh ze Štampachu, padrone, lilek, rajčatová omáčka, dobromysl

Lososový pstruh ze Štampachu, padrone, lilek, rajčatová omáčka, dobromysl

 

Grilované prso z farmy Štepánovsko, fazolky, řepa, omáčka albufera

Grilované prso z farmy Štepánovsko, fazolky, řepa, omáčka albufera

 

Jahody, káva, mascarpone, pistácie

 

Redakce GastroJobs.cz

Zdroj, fotografie: restaurace Mlýnec

 

Chtěli byste pracovat v týmu Marka Šády v restauraci Mlýnec, v některém z jeho sesterských podniků (Bellevue, V Zátiší, Žofín Garden) nebo pro Zátiší Catering ze stejné skupiny? Na GastroJobs.cz najdete aktuální výpis volných pozic.

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.