Nuda v Brně? Navštivte Kreativ!

Nuda v Brně? Navštivte Kreativ!

Když jsem na Internetu poprvé viděla fotografie zákusků z brněnského cukrářství Kreativ, myslela jsem si, že taková nádhera jistě oslovuje zákazníky na nějakém hlavním náměstí nebo pěší zóně.  A moc jsem se těšila, až se do téhle cukrárny osobně podívám a ochutnám něco z té úžasné nabídky.

 

Cukrářství Kreativ vzniklo v roce 2017 z nadšení zkušených lidí, kteří cukrářské řemeslo a umění milují, umí a chtějí dělat co nejlépe. A také jinak, než většina ostatních cukrářství. Vyhledávají nové trendy a technologie, dávají možnost mladým cukrářům uplatnit netradiční nápady, a také se sami stále vzdělávají od dalších kolegů, jak českých, tak i španělských, francouzských, rakouských, polských a z mnoha dalších zemí. Dlouhodobě spolupracují například s jedním mladým italským cukrářem, Matteem, jehož nápady můžete také ochutnat přímo v Kreativu. 

 

 Cukrářství Kreativ vzniklo v roce 2017 z nadšení zkušených lidí

 

Vyhledávají nové trendy a technologie

 

A jejich vitríny denně dosvědčují, že to nadšení a um nejsou jen prázdná slova. Naopak! Zákusky v moderním, nápaditém vzhledu z luxusních surovin v mnoha chutích a barvách doplňuje široká nabídka čokoládových pralinek z čisté belgické čokolády v tradičních i trendových chutích. A přes léto se můžete v Kreativu i sladce ochladit řemeslnými zmrzlinami v různých chutích.

 

Cukrářství Kreativ v Brně

 

Tohle všechno stále ještě nepopisuje celou nabídku této skvělé cukrárny. Potřebujete dort pro speciální příležitost? Chcete obdarovat někoho originálním sladkým dílem? V Kreativu jsou připraveni vám vyhovět. A samozřejmě originálně a kreativně, aby dostáli svému jménu.

 

Cukrářství Kreativ v Brně

 

Co se mi na téhle společnosti líbí možná ještě víc, než jejich úžasná sladká nabídka, je jejich ochota se o znalosti a své umění podělit. V Kreativu pořádají odborné kurzy pro profesionální cukráře i pro nadšené amatéry.

 

Cukrářství Kreativ v Brně

 

Cukrářství Kreativ v Brně

 

Moje první návštěva v Kreativu ve mně zanechala velice milé pocity. Ochutnala jsem jejich krásný zákusek citron, který na pohled nerozeznáte od pravého citrusu. A také jsem neodolala čokoládové pralince. Obojí bylo stejně tak dobré, jak krásné je to na pohled. V těch sladkostech je cítit radost a láska, s jakou jsou tvořené. Hezké a přátelské prostředí cukrárny příjemné pocity ještě podtrhuje.

 

Cukrářství Kreativ v Brně

 

Cukrářství Kreativ v Brně

 

Snad jediné malé negativum je umístění Kreativu. Nenajdete je na žádném hlavním bulváru nebo náměstí v centru města. Je poměrně nenápadné, v ulici Drobného, poblíž parku Lužánky, a také třeba nedaleko vily Tugendhat. Určitě stojí za to si Kreativ najít a osladit si život kouskem luxusní dobroty, ať už jste Brňák nebo turista na výletě. Doufám, že i já se tam zase brzy dostanu a nebudu obdivovat tu krásu jen na Internetu.

 

Přeju vám sladký zbytek léta!

Vaše Lucie

 Lucie ❤

Fotografie: © facebookový profil cukrářství Kreativ Brno 

 

Jste cukrář/ka a poohlížíte se právě po nové práci? Na GastroJobs.cz najdete aktuální výpis volných pozic.

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.