gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

K podzimu patří návštěva veletrhu For Gastro & Hotel

K podzimu patří návštěva veletrhu For Gastro & Hotel

Odborný veletrh v Praze specializovaný na obor HoReCa For Gastro & Hotel představí letos na podzim opět zajímavé novinky a trendy v oboru. Ve dnech 10. až 13. října 2019 se to nejlepší z gastronomie potká v letňanském areálu PVA Expo Praha.

 

Návštěvníci nejen z řad profesionálů se mohou těšit na již tradiční celonárodní soutěž Kuchař roku 2019/2020 pod taktovkou Asociace kuchařů a  cukrářů ČR a oblíbený Gastro Tour od agentury T&M Creative. Ten nabídne přehlídku inspirací a novinek v rámci programové zóny. Nebude chybět další doprovodný program zahrnující profesionální workshopy, kurzy čepování piva nebo kulinářské umění a lákavé ochutnávky mezinárodní kuchyně.

 

Pivo nebude chybět

 

Letňanské výstaviště dále přivítá již 7. ročník Makro HoReCa Pětiboje – odborné soutěže určené výhradně pro studenty z oboru. 

 

Jaké má vlastně Makro pětiboj disciplíny?

 

Veletrh také otevře 2. ročník GastroJobs Career Day, specializované burzy pracovních příležitostí v  gastronomii a hotelnictví. Akce, kterou organizuje populární pracovní portál Gastro-Jobs.cz, se zúčastní desítky vystavovatelů z řad významných hotelových řetězců i restaurací a přivítá na stovky zájemců o zaměstnání v oboru HoReCa.

 

Už vloni byl zájem fakt slušnej

 

Na základě vysokého zájmu z prvního ročníku v roce 2018 jak ze strany zaměstnavatelů, tak i potenciálních zaměstnanců se můžete těšit na další ročník GastroJobs Career Day v  ještě větším rozsahu. Bude probíhat první den veletrhu, 10. října.

 

Cukrařina taky bude

 

Profesionálové z oboru se mohou zúčastnit celodenního odborného Kongresu For Gastro & Hotel, který se v Kongresovém sále výstaviště PVA EXPO PRAHA bude konat také ve čtvrtek 10. října. 

 

A taky si můžeme něco pořídit...

 

V rámci  doprovodného programu se uskuteční přehlídka mezinárodních vinařství  - Wine Zone & Tapas. Akce proběhne ve dnech 11.-13.10.2019 (pátek - neděle). Celý projekt winstone.cz je založen na spolupráci hlavně menších a středních vinařství, vinoték a pohostinských zařízení u nás i v zahraničí. Pravidelným pořádáním degustací vína a vzdělávacího systému je budován vztah k vínu a jeho kultuře u koncového zákazníka. Cílem vzniku klubové základny je podpořit trh s vinařskou turistikou.

 

Více informací na http://for-gastro.cz/

Redakce GastroJobs.cz

Zdroj, fotografie: PVA Expo Praha

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.