Nefiltrovaná Becherovka, ryzí chuť bylin
Společnost Jan Becher Pernod Ricard uvádí na trh nový likér Nefiltrovaná Becherovka. Vynechání filtračního procesu jí dává výraznější chuť bylinek, lehké zakalení a zároveň jemnější chuť. Becherovka je tak první bylinný likér, který přináší na trh nefiltrovanou variantu.
Nefiltrovaná Becherovka je prémiový bylinný likér a jedinečný výrobek bez chemických konzervačních látek, barviv, či jiných umělých látek a emulgátorů. "Náš interní průzkum ukázal, že uvedení Nefiltrované Becherovky na trh je krok správným směrem – lidem chutná stejně nebo dokonce více, než Becherovka Original,“ komentuje ohlasy na novinku Jakub Loos, brand manager Becherovky. Nefiltrovaná Becherovka je vyrobena z čisté karlovarské vody, vysoce kvalitního lihu a tajné směsi bylin a koření. Má přirozenou a bohatou chuť, díky které je perfektní jak samotná, tak jako součást míchaného drinku. Obsah alkoholu je 38 %.
Jak se liší Nefiltrovaná Becherovka od Becherovky Original? Především barvou a chutí – Nefiltrovaná Becherovka má zastřenou slámově žlutou barvu připomínající patinované zlato, má intenzivní bylinnou chuť a aroma, ale zároveň je pocitově velmi jemná.
Jemnější chuť je dána absencí filtrování a při výrobě je třeba více péče a času, aby se při míchání dosáhlo subtilní vyvážené chuti. Vyrábí se v malých várkách, což zaručuje nejvyšší kontrolu výroby i kvalitu.
Jantarová barva skla Ikonického tvaru lahve Becherovky poskytuje lepší ochranu před UV zářením a udržuje produkt čerstvý po dlouhou dobu. "Obal přináší silné spojení s autentickým, prémiovým a přírodním produktem,“ dodává k Nefiltrované Becherovce Jakub Loos.
Redakce GastroJobs.cz
Zdroj, fotografie: Jan Becher Pernod Ricard