gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Pořiďte si reklamní stan na míru

Pořiďte si reklamní stan na míru

Léto je v plném proudu a řada restaurací se účastní nejrůznějších food festivalů a gastronomických přehlídek, hudebních festivalů a dalších akcí, kde je zapotřebí občerstvení. Také se vás to týká? Pořiďte si reklamní stan na míru, který vás nejen skryje před sluncem a deštěm, ale také díky němu bude vaše značka vidět na dálku. 

 

Chystáte se na food festival či jinou venkovní akci, kde je potřeba občerstvení? Skládací reklamní stan vám pořádně zpříjemní život. Rozložíte ho za chviličku a vaše jídlo či pití zůstane chráněné před přímým sluncem, ale třeba i před deštěm a dalšími vlivy počasí. 

 

Skládací reklamní stan vám pořádně zpříjemní život

 

Skládací reklamní stan vám pořádně zpříjemní život

 

Trefa do černého? Nůžkový stan

Spolehlivou variantou je sázka na nůžkový stan. Nazývá se nůžkový, protože jeho konstrukce připomíná nůžky. Tyto nůžky jednoduše roztáhnete, přes konstrukci natáhnete střechu, zvednete nohy do potřebné výšky a je postaveno. To vše netrvá déle, než pár minut. 

 

Plachtu z nepromokavého polyesteru si můžete nechat potisknout svým logem, názvem značky, nebo nějakou zajímavou hláškou, která přiláká pozornost k vašemu podniku. Kromě potisku si také můžete vybrat libovolnou barvu. 

 

Spolehlivou variantou je sázka na nůžkový stan

 

Spolehlivou variantou je sázka na nůžkový stan

 

Vybavíte je světlem i vytápěním

Nůžkové stany jsou díky hliníkové konstrukci bez plastových spojů extrémně odolné. Na konstrukci můžete díky systému Easy hold umístit třeba osvětlení, vytápění, nebo vlajku. Záleží jen na vás, co budete pro své podnikání potřebovat. 

 

Nůžkové stany jsou díky hliníkové konstrukci bez plastových spojů extrémně odolné

 

Pokud se chystáte do náročnějších podmínek, doporučujeme řadu Premium

 

Do méně náročných podmínek stačí Classic

Pokud se venkovních akcí účastníte pouze občas, doporučujeme Mitkotent Classic, který se vyrábí od rozměru 2x2 až po 3x6 m a vydrží vítr až do 50 km/h. Pokud se chystáte do náročnějších podmínek, doporučujeme řadu Premium, která zastíní plochy od 9 do 36 m2 a vydrží vítr až do 100 km/h. A pro ty nejnáročnější máme nejvyšší řadu Octa PRO, kterou díky svým unikátním vlastnostem můžete využít i v hodně větrných prostorách, jako jsou letiště a podobně – ne nadarmo na ně spoléhá tým BIG SHOCK Racing na Rallye Dakar. 

  

Konstrukce stanu Octa PRO

 

Nůžkový stan Premium 3x6

 

Stan snadno složíte do auta

Další výhodou nůžkového stanu je, že ho snadno složíte a nezabere mnoho místa. Pohodlně se tak vejde do auta a můžete ho kamkoliv převézt. 

Komerční prezentace

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.