Březnové menu v Mlýnci sází na rozmanitost
Březen je období, kdy zima pomalu předává vládu jaru a my se občas nemůžeme rozhodnout, zda zůstaneme ještě u hutnějších teplých pokrmů nebo si již chceme vychutnat svěžest prvních bylinek. Nové menu v restauraci Mlýnec myslí na obojí a vy tak můžete vyzkoušet neotřelá spojení.
Šéfkuchař Vladimír Vaníček se pro březen rozhodl vsadit na rozmanitost. V úvodu čtyrchodového menu na vás čeká barevná exotika v podobě chobotnice se zeleným kari. Hlavní chody už čerpají ze středoevropské klasiky, jako je drůbeží raviola s květákem a řeřichou nebo jelen s kapustou. Vše ukončuje nápaditý dezert – popcorn se slaným karamelem, jejichž sladkost doplňuje šťavnatý rybíz.
Nové menu si můžete v restauraci Mlýnec objednat po celý březen.
Březnové menu restaurace Mlýnec
Chobotnice, tomaty, zelené kari, olivy, yuzu majonéza
Drůbeží raviola, ricotta, květák, řeřicha
Jelen, čistec, arašídy, kroketa, kapusta
Popcorn, slaný karamel, marshmallow, rybíz
Redakce GastroJobs.cz
Zdroj, fotografie: restaurace Mlýnec
Chtěli byste pracovat v přátelském týmu restaurace Mlýnec, v některém z jejích sesterských podniků (Bellevue, V Zátiší), ve firemních a byznysových kantýnách nebo pro Zátiší Catering ze stejné skupiny? Na GastroJobs.cz najdete aktuální výpis volných pozic.