Drink, nebo zmrzlinu? Zkuste dva v jednom!
Zmrzlina a vychlazené drinky k dlouhým letním večerům neodmyslitelně patří. Honza Hochsteiger, zakladatel sítě zmrzlináren Crème de la Crème, tyto delikatesy spojil v jedno ve vybraných zmrzlinách.
Zkusíte tradiční mojito, pomeranč s campari nebo raději krémové baileys? Ať už vás na ně přepadne chuť po obědě nebo pozdě večer, vychutnat si je můžete během letních měsíců až do západu slunce díky prodloužené otevírací době. Léto může začít!
Z alkoholové zmrzliny z Crème de la Crème se vám hlava rozhodně nezatočí. "Alkohol je tam přidáván v malém množství hlavně pro chuť. Campari u pomeranče podporuje jeho nasládlou kyselost svoji bylinnou hořkostí, slivovice u švestky zase chuť základní suroviny. A rum v mojitu? Bez toho by to přece nešlo,“ usmívá se Honza Hochsteiger. Vedle osvěžujících ovocných zmrzlin nabízí i smetanové variace s alkoholem, jako je tiramisu s rumem nebo malaga s dezertním vínem Marsala. Toto víno se přidává i do oblíbené zmrzliny buchtičky se šodo.
V nabídce jsou ve Zmrzlinovém salonu:
• mojito • broskev a prosecco • pomeranč s campari • švestka a slivovice • piňa colada • bombardino • baileys • tiramisu • malaga • buchtičky se šodo
Všechny zmrzliny si můžete vychutnat nově v domácích kornoutcích, které se pečou podle dokonale vyladěného receptu. Svoji porci tak můžete ozvláštnit křupavým kornoutkem s vanilkou, kakaem, mákem, oříškem nebo skořicí.
Prodloužená otevírací doba všech zmrzlináren:
Zmrzlinový salon, Národní 23, Praha 1 – 10:30 – 22:00
Gelato Cafe, Husova 231/12, Praha 1 – 10:30 – 22:00
Gelato Bistro, Francouzská 21, Praha 2 – 11:00 – 21:00
Pěkný kaštany, Pod kaštany 236/2, Praha 6 – 10:30 – 20:00
Zmrzlinová vzorkovna, Průběžná 58, Praha 10 – 10:30 – 21:00
Redakce GastroJobs.cz
Zdroj, fotografie: Crème de la Crème