Kontejnery, příroda, vkus a kvalita? Lagarto to umí
Restaurace nebo stánek umístěné v kontejneru by dříve byly považovány za provizorium nebo nouzové řešení. S rozvojem modulárních staveb se ale dnes stávají plnohodnotnou variantou, která kombinuje relativně nízkou cenu s bezkonkurenčně rychlou výstavbou.
Ve větších městech už jsme si na kontejnerové provozovny zvykli. A jednou z prvních vlaštovek ve volné přírodě je Encore Lagarto u jezera Most - nový přírůstek úspěšné severočeské gastro skupiny.
"Hosté milují náš servis a kvalitu v našich ostatních pobočkách. Jdou na jistotu a my je nezklameme ani tady. Osobně teď trávím každý den u jezera v Encore a nestačím se divit, jak krásné místo ve spojení s báječnou gastronomií se nám povedlo vytvořit,“ říká majitel sítě Lagarto Jan Hawelka.
A fotografie jednoznačně dokazují, že šikovně propojené a vkusně dekorované kontejnery mohou i v přírodě působit přirozeně. Zároveň poskytují dostatečné zázemí, aby se výletníkům dostalo kvalitních služeb bez kompromisů, zcela v Lagarto standardu.
Redakce GastroJobs.cz
Zdroj, fotografie: skupina Lagarto