gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Vienna House nově vlastníkem VHE Bratislava

Vienna House nově vlastníkem VHE Bratislava

Největší rakouská hotelová síť Vienna House se stává s účinností od 1. března 2018 vlastníkem Vienna House Easy Bratislava. Hotel získala v rámci tzv. asset deal od společnosti STRABAG Real Estate GmbH. V následujících měsících bude zahájena rozsáhlá renovace.

 

Plánovaná rekonstrukce hotelu v hlavním městě Slovenska, který bude i nadále řízen Vienna House, přemění původní Chopin na místo s neformální atmosférou odrážející ducha doby.

 

VHE Bratislava

 

“Díky perfektním vztahům s vlastníky jsme měli na naší straně fantastického partnera, a tak jsme po dobu více než devět let mohli úspěšně provozovat hotel. Prostřednictvím tzv. asset deal a plánované rekonstrukce posuneme Vienna House v rámci slovenského trhu ještě dále,” říká Rupert Simoner, generální ředitel Vienna House.

 

VHE Bratislava

 

Dohoda vznikla za asistence právnické kanceláře Eisenberger & Herzog. Smluvní strany se také dohodly, že nebudou zveřejňovat kupní cenu.

 

Vienna House Easy Bratislava nabízí 166 pokojů a 6 konferenčních místností. Rekonstrukce bude probíhat od léta do podzimu 2018, a to bez přerušení provozu hotelu.

 

VHE Bratislava

 

Nový koncept ve stylu Vienna House Easy vyniká skvělými nekomplikovanými službami, domácí atmosférou a pozorností v kombinaci s lokálními prvky i detaily. Dále se hosté mohou těšit na snídani jako v pekárně, nové pokoje, posilovnu či příjemné lobby s možností práce v týmu, přátelský bar nebo kreativní zasedací místnosti.

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.