Honza Hochsteiger otevírá novou zmrzlinárnu
Italská zmrzlina z Crème de la Crème se za tři roky stala v Praze pojmem a zmrzlinové bistro v Husově ulici si rychle vydobylo místo ve všech průvodcích jako jedna z nejlepších zmrzlináren ve městě. Teď její zakladatel, zmrzlinový “guru“ Honza Hochsteiger otevírá další podnik na Národní třídě a to už v dubnu. A není to apríl!
Nový zmrzlinářský podnik bude nabízet nejširší stálý výběr ze 40 druhů zmrzlin, pravidelné speciální zmrzliny a zmrzliny ze vzácných nebo luxusních surovin jako lanýže nebo koňak, ukázky výroby zmrzliny v historickém retro zmrzlinovači Carpigiani, ruční výrobu kornoutů přímo na místě a čokovod se stále proudící hořkou čokoládou a mnoho dalšího. Bude to takový malý zmrzlinový ráj.
A to stále není všechno, tým Honzy Hochsteigera chystá do budoucna i další novinky jako semifreddo, což je vlastně taková „polozmrzlina“, zmrzlinové dorty a speciální zmrzlinové dezerty. Neboudou samozřejmě chybět ani zmrzliny veganské a zdravé bez cukru. Nechte se překvapit a přijďte ochutnat!
Chtěli byste pracovat v týmu Honzy Hochsteigera?
Aktuální výpis volných pozic najdete na portálu GastroJobs.cz.