Rozpalte to s chilli zmrzlinou z Crème de la Crème
Sladké a chilli je nepřekonatelná kombinace. Zmrazte ji a dostanete jedinečnou zmrzlinu z Crème de la Crème! V březnu se můžete zahřát ve všech zmrzlinárnách Honzy Hochsteigera limitovanou edicí pomerančové zmrzliny s chilli a také stálicemi ze Zmrzlinového salónu na Národní – krémovou belgickou čokoládou s chilli a exotickým sorbetem z manga a pikantního chilli. Přijďte si okořenit konec zimy.
Už staří indiáni na území Mexika holdovali pálivým papričkám a věděli proč! Tahle pochutina, jejíž historie se píše už 6 500 let, prohřívá celý organismus, urychluje metabolismus a působí jako afrodiziakum. Pokud vám to zní lákavě, nemusíte si užívat pikantní papričky pouze v chilli con carne nebo salse. V Crème de la Crème z nich dělají skvělé zmrzliny a v březnu to budou hned tři druhy!
Šťavnatý pomerančový sorbet vám předvede osvěžující kombinaci, krémová čokoládová zmrzlina vás přenese do chrámů starých Olméků, kde se podávalo rituální kakao s chilli, a mangový sorbet ve vás vykouzlí pocit exotické dovolené v Asii.
Březen bude v Crème de la Crème měsícem ve znamení objevování dálek s peprnou chutí chilli. Nenechte si ujít tuto pikantní cestu. Honza Hochsteiger a jeho tým vás na ní s radostí doprovodí.
Redakce GastroJobs.cz
Zdroj, fotografie: Crème de la Crème