gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Rozpalte to s chilli zmrzlinou z Crème de la Crème

Rozpalte to s chilli zmrzlinou z Crème de la Crème

Sladké a chilli je nepřekonatelná kombinace. Zmrazte ji a dostanete jedinečnou zmrzlinu z Crème de la Crème! V březnu se můžete zahřát ve všech zmrzlinárnách Honzy Hochsteigera limitovanou edicí pomerančové zmrzliny s chilli a také stálicemi ze Zmrzlinového salónu na Národní – krémovou belgickou čokoládou s chilli a exotickým sorbetem z manga a pikantního chilli. Přijďte si okořenit konec zimy.

 

Honza Hochsteiger

 

Už staří indiáni na území Mexika holdovali pálivým papričkám a věděli proč! Tahle pochutina, jejíž historie se píše už 6 500 let, prohřívá celý organismus, urychluje metabolismus a působí jako afrodiziakum. Pokud vám to zní lákavě, nemusíte si užívat pikantní papričky pouze v chilli con carne nebo salse. V Crème de la Crème z nich dělají skvělé zmrzliny a v březnu to budou hned tři druhy!

 

Rozpalte to s chilli ve zmrzlině

 

Šťavnatý pomerančový sorbet vám předvede osvěžující kombinaci, krémová čokoládová zmrzlina vás přenese do chrámů starých Olméků, kde se podávalo rituální kakao s chilli, a mangový sorbet ve vás vykouzlí pocit exotické dovolené v Asii.

 

Rozpalte to s chilli ve zmrzlině

 

Březen bude v Crème de la Crème měsícem ve znamení objevování dálek s peprnou chutí chilli. Nenechte si ujít tuto pikantní cestu. Honza Hochsteiger a jeho tým vás na ní s radostí doprovodí.

Redakce GastroJobs.cz

Zdroj, fotografie: Crème de la Crème

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.