Zážitková japonská gastronomie ve Four Seasons
Four Seasons Hotel Prague zve na nezapomenutelnou gurmánskou cestu po zemi vycházejícího slunce. MIRU představuje unikátní zážitkovou degustaci japonské kuchyně se soukromou atmosférou na jedné z nejexkluzivnějších teras v Praze s výhledem na Pražský hrad a Karlův most.
Nový gastronomický koncept MIRU připravil Mitsuru Tsukada, regionální japonský kuchař Four Seasons, ve spolupráci s michelinským šéfkuchařem hotelu Marcem Venerusem. Degustační menu o devíti chodech s párovaným vínem a koktejly seznamuje návštěvníky skrze tradiční techniku a ingredience s nezaměnitelnou podstatou japonské kuchyně.
Večer začíná welcome drinkem při výhledu na zapadající slunce nad historickými památkami podél Vltavy. Po společném přiťuknutí si hosté mohou vychutnat klidné prostředí střešní terasy a vydat se na gurmánský zážitek v kulisách privátní japonské zahrady s pouhými čtyřmi stoly.
"K asijské kuchyni mám velmi blízko, protože stojí na kvalitních surovinách, mých oblíbených mořských plodech a vzrušujících chuťových kombinacích. S kuchařem Mitsuru Tsukadou jsme chtěli sestavit degustační menu, které představí to nejlepší z Japonska, a proto jsme šáhli po opravdu prémiových ingrediencích. Nebyl bych to ale já, kdyby se během večeře neobjevilo i nějaké načekané překvapení," říká šéfkuchař hotelu Four Seasons v Praze, michelinský Marco Veneruso.
MIRU bude otevřena od 20. května do konce září. Degustační večeře bude servírovaná každé úterý až sobotu se začátkem v 18:00. Na každý večer je limitovaný počet stolů, rezervace předem na čísle +420 221 426 880 nutná.
Degustační menu stojí 5000 Kč, párování s vínem a koktejly 2000 Kč.
Redakce GastroJobs.cz
Zdroj, fotografie: Four Seasons Hotel Prague
Chtěli byste pracovat v hotelu Four Seasons, všeobecně považovaném za vlajkovou loď pražského hotelnictví? Na GastroJobs.cz najdete aktuální výpis volných pozic!