gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Luma Terra podpoří setkávání hostů

Luma Terra podpoří setkávání hostů

Zajímavý hospitality projekt se právě teď rodí ve druhém pražském obvodu. Budova v Legerově ulici už odhalila svoji novou fasádu. A na to, co se skrývá uvnitř, jsme se zeptali generálního ředitele Luma Terra Prague, pana Jana Strnada.

 

Pane řediteli, v čem bude vaše ubytovací zařízení ojedinělé?

 

Jedná se o kombinaci tří různých produktů, a sice o ubytování v kategoriích hostel, hotel a apartmány k dlouhodobému pronájmu. Jednotlivé pokoje odpovídají svými standardy daným typům služby, tzn. hostelové pokoje mají základní (ale velmi elegantní) vybavení, vyšší počet lůžek a společně sociální zařízení. Hotelové pokoje odpovídají standardu *** Superior a apartmány jsou plně zařízeny jako byty k delšímu pobytu. U hotelových pokojů bude snídaně zahrnuta v ceně, hosteloví hosté si ji mohou dokoupit nebo sami připravit v k tomu určených prostorech.

 

Luma Terra lobby

 

Název "Luma Terra" v latině znamená "osvícená země" a odkazuje k použití moderních, k přírodě šetrných technologií. Například ke splachování toalet bude použita výhradně dešťová doba, jako dekorace budou použity živé rostliny či mechy atd.

 

Luma Terra, exteriér

 

Zmínil jste moderní technologie. Současným trendem se zdají být aplikace, které hostům umožní rezervaci a platbu pokoje s následným automatickým check-inem bez zásahu lidského personálu. Bude to tak i v Luma Terra Prague?

 

Zejména mladší klientela dnes už pokládá takové řešení za naprostou samozřejmost, i u nás to tedy bude možné. Používáme PMS a booking engine Cloudbeds, který kromě rezervace pokojů umožňuje i rezervace samostatných lůžek. Také aplikace bude.

 

Luma Terra, kuchyňka

 

Luma Terra, kuchyňka

 

Zároveň ale zachováme nepřetržitý provoz recepce s lidskou obsluhou. Přece jen, mnoho hostů stále vyžaduje osobní přístup, chce se ptát a sdílet zážitky s personálem z řad místních obyvatel. Chceme také, aby se hosté mohli setkávat mezi sebou - i v tom je přece kouzlo cestování. Například na naší terase ve vnitrobloku proto plánujeme společné grilování, budeme mít zábavní místnost, nepřetržitě otevřený bar, animované programy apod. 

 

Luma Terra, hostelový pokoj

 

Hostelová koupelna

 

Na jakou klientelu se tedy hodláte orientovat?

 

Rádi samozřejmě uvítáme každého, ale naší cílovou skupinou, přinejmenším pro nejbližší období, jsou domácí hosté a návštěvníci z Německa a Polska. Naše celková kapacita je 150 lůžek vhodných pro studenty, rodiny i individuální cestovatele.

 

Především ale hodláme úroveň služeb hned od počátku nastavit tak vysoko, aby nám umožnila získání odborné ceny Hoscar pro nejlepší hostel portálu HostelWorld.com.

 

Hotelový pokoj

 

Luma Terra, apartmán

 

A jak to teď vypadá časově?

 

V těchto dnech od zhotovitele přebíráme budovu. Soft Opening plánujeme 1. července, Grand Opening potom 1. srpna 2022.

 

Tak držíme palce, ať to všechno zvládnete, a děkujeme za rozhovor!

Redakce GastroJobs.cz 

Fotografie, vizualitace: Luma Terra Prague

 

Luma Terra, koupelna apartmánu

 

Chtěli byste být součástí pracovního týmu Luma Terra Prague a být při rozjezdu zbrusu nového podniku? Na GastroJobs.cz najdete aktuální výpis volných pozic.

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.