gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Erotika na pracovišti a další nehody

Erotika na pracovišti a další nehody

Občas to v kuchyni i na place srší testosterony a splašeným hormonem. No a občas to taky končí tak nějak všelijak. Příklad:  máte nejstydlivější a nejhezčí servírku po celonočním flámu pěkně v práci na lavici v salonku za výčepem. A zrovna v tu chvíli přijde o hodinu dřív uklízečka, která ještě nikdy nepřišla včas! Docela smolík, ale nedá se svítit.

 

Kuchařina je nevýhodná taky ve chvíli, kdy se cítíte být křížencem toho největšího alfa samce a rozjeté sbíječky. Po dlouhém týdnu vás snadno do nohy chytne křeč jako Brno (Brňáci prominou a dosadí si Prahu), a co pak? Vůbec už nemluvím o případu, kdy po měsíci šestnáctek (ne, nestal se ze mě pedofil, mluvím o šestnáctihodinových směnách) poprosíte partnerku, jestli můžete být dole, protože si potřebujete trochu zdřímnout.

 

Erotika na pracovišti, ilustrační fotografie

 

Pověsti o nejrůznějších úrazech, kdy se rozpadne nějaký vetchý kus nábytku s nosností menší než má rozdováděný pár gastronomických perverzáků, případně o rozpálených plotýnkách pod něžným dívčím zadečkem, jsem naštěstí nikdy osobně nezažil. Ale věřím, že stát se může cokoli. Kuchyně je ostatně jednoznačně místem nekonečných zázraků.

 

Nedá mi to v tuhle chvíli nevzpomenout na legendární hrdinské storky vyprávěné na pracovišti ve chvílích, kdy zdánlivě nekonečným dnem plyne čas bez hostů. V mrazáku ubývá schovaná vodka, zatímco v příbězích přibývají centimetry, minuty i počty předvedených výkonů.

 

Erotika na pracovišti, ilustrační fotografie

 

Co není mýtem, ale holou pravdou, je pak fakt, že pokud si chcete dát před erupcí vášní do nosu, nesmíte šetřit na kvalitě, a hlavně si musíte dát  oba! Jinak se nejbližších pár hodin pro toho abstinujícího z páru stane celkem otravnou záležitostí.

 

Abych tady nebrečel jen nad kuchařským rozlitým mlékem, servírky to taky nemají snadný. Jednou jsem dorazil za kamarádkou, a koukám, půlka dřevěného baru v troskách!

"Proboha, cos tu měla za rvačku ?"

"Ale, zůstala jsem tady v pátek večer s frajerem co se mi líbil... No a oba jsme chtěli být aktivní. Přivázala jsem ho teda k baru, aby byl v klidu, a ten pitomec mi ho urval!"

 

Erotika na pracovišti, ilustrační fotografie

 

Ostatně, co vám budu povídat, určitě máte taky spoustu vlastních historek. Pochlubíte se v komentech na facebooku? Vždycky můžete napsat, že to je příběh kamaráda nebo kolegyně...

 

Díky a ahoj!

Filip

Filip Vracovský

Filip Vracovský

Fotografie: Ilustrační pod licencí C00

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.