gastroholik.cz - je-li gastronomie tvou závislostí

EcoKrabičky.cz 

Letní sorbety v Crème de la Crème

Letní sorbety v Crème de la Crème

Slunce hřeje, slunce pálí. Kdo si nejvíc léto chválí? Ten, kdo se nyní se zmrzlinou u vody válí. Řekněte sami, umíte si představit letní prázdniny bez osvěžujícího zmrzlinového potěšení? My ne. Odstartujte letošní léto správně a dorazte na lahodné ovocné sorbety dle tradičních receptur a bez chemie.

 

“Ovocný sorbet je tou nejlepší volbou pro každého, kdo si chce pochutnat na kvalitní zmrzlině pouze z ovoce. Ten pravý italský obsahuje výhradně jen vodu, cukr a ovoce, které tak může naplno rozvinout svoji sladkou či kyselou chuť. Z vlastní zkušenosti doporučuji sorbety kombinovat s bylinkami, kořením či alkoholem,“ prozradil zkušený zmrzlinář a zakladatel Crème de la Crème Jan Hochsteiger.

 

Zmrzlinový salon na Národní se pyšní již celkem osmnácti sorbety, ktere obsahují pouze základní ingredience: citron • citron/pepř • mojito • passion • malina •borůvka/levandule • grenadina • lesní plody • pomeranč/Campari • švestka/slivovice • rakytník/rozmarýn • mango • mango/chilli • broskev/prosecco • meruňka/prosecco • fik • jahoda • jahoda/bazalka.

 

Specialitou měsíce června se stal sorbet Meruňka se skořicí

 

“Specialitou měsíce června se stal sorbet Meruňka se skořicí. Kdo by neznal rodinný poklad babiččiny meruňkové knedlíky se skořicí, které jsme jako malé děti milovaly? Lahůdka. A přesně taková bude i naše červnová specialita, na kterou se velmi těšíme, “ doplnil Jan Hochsteiger. 

 

Proč si dát náš ovocný sorbet? Protože neobsahuje smetanu, a tak je lehký a dokonale osvěžující. Ovocný podíl bývá kolem 35%, tudíž vám nenaruší váš zdravý a vyvážený jídelníček. Sorbet je 100% veganský a bezlaktózový. Jedná o sladký dezert, který vám vždy zlepší náladu. Ovoce je bohatým zdrojem mnoha zdraví prospěšných látek: vitamínů, minerálních látek a antioxidantů. Pokud chcete prospěšné účinky ovoce využít na maximum, jezte co nejvíce různých druhů, to znamená jediné: přijďte k nám ochutnat více druhů ovocných sorbetů. 

 

Zmrzlinář Honza Hochsteiger

Redakce GastroJobs.cz

Zdroj, fotografie: Crème de la Crème

 

Chtěli byste pracovat u pana zmrzlináře Honzy Hochsteigera v některé z jeho provozoven Crème de la Crème? Na GastroJobs.cz najdete aktuální výpis volných pozic.

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.