Listopad ve Four Seasons: Bílé lanýže i Thanksgiving
Listopad se v signature restauraci hotelu Four Seasons v Praze nese ve znamení jedinečných kulinářských zážitků. Nabídku zpestří degustační menu s bílým lanýžem a večeře ke Dni díkůvzdání z rukou amerického kuchaře.
Restauraci CottoCrudo v listopadu provoní nezaměnitelná vůně jedné z nejoceňovanějších pochoutek na světě. Výjimečný bílý lanýž Alba z oblasti Piemont v severozápadní Itálii oslavuje šéfkuchař Marco Veneruso ve svém speciálním šestichodovém degustačním menu i ve vybraných pokrmech a la carte. Hosté se mohou těšit na exkluzivní kreace včetně lanýžového medu a zmrzliny.
Listopadovou nabídku obohatí také sous chef Nicholas Trosien, nejnovější člen talentovaného kulinářského týmu, který za restaurací CottoCrudo stojí. Nicholas pochází z amerického Michiganu a letošní večeři na Den díkůvzdání připravil pro hosty, kteří rádi slaví tento svátek s bohatou hostinou a ve skvělé společnosti. Milovníci americké kuchyně se mohou těšit na lahodnou kombinací salátu z humra, pečené krůtí rolády se zelenými fazolemi, batátovým pyré a brusinkovou omáčkou zakončenou pekanovým koláčem s vanilkovou zmrzlinou.
Redakce GastroJobs.cz
Zdroj, fotografie: Four Seasons Hotel Prague