Rosmarina

Vltavanů
14300 Praha 4 - Modřany, Česká republika
Tel: 606500775
URL: http://www.rosmarina.eu
Facebook: https://www.facebook.com/rosmarina.modrany/
Kontaktní osoba: Alena Navrátilová
Logo Rosmarina
Restaurace
Praha 4 - Modřany
Brigáda, Hlavní pracovní poměr
O platu jednáme osobně
Angličtina, Čeština
Nástup Dohodou, Ihned

Do restaurace Rosmarina umístěné na krásné 70ti metrové lodi zakotvené na Vltavě v Praze 4 - Modřanech hledáme Číšníka/Servírku na hlavní pracovní poměr, možno i brigádně

Rosmarina je moderní restaurace s otevřenou kuchyní, venkovní krytou terasou, sezónním bistrem a unikátním eventovým prostorem ve sportovně-rekreačním areálu umístěném na oblíbené vltavské cyklotrase A2.

Náplň práce

Poskytování vynikajícího zákaznického servisu s osobním a přátelským přístupem. Odborné a profesionální obsluhování hostů v souladu se standardy restaurace. Zajištění plynulého průběhu stolování a vysoké úrovně pohostinnosti. Spolupráce s kuchaři a ostatním personálem pro dosažení optimálního chodu restaurace. Dodržování hygienických norem a standardů.

 

Požadujeme

Zkušenosti v oboru výhodou, ale ne podmínkou. Komunikativnost a příjemné vystupování. Ochotu učit se a zdokonalovat se v oboru. Schopnost pracovat v rámci týmu a pod tlakem. Zájem o gastronomii a chuť tvořit pozitivní zážitek pro hosty.

Nabízíme

Stabilní zaměstnání v moderním a inovativním prostředí. Možnost kariérního růstu a profesního rozvoje. Příjemný a kolegiální kolektiv. Nástup dle dohody

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.