Hotel Hilton

Pobřežní 1
186 00 Praha 8, Česká republika
Tel: +420 224 842 767
URL: http://www.hiltonworldwide.com/careers
Kontaktní osoba: Barbora Koutná
Logo Hotel Hilton
Hotel
Praha 8
Hlavní pracovní poměr
Angličtina
Nástup Ihned

Připojte se k našemu týmu Sky Baru jako číšník/servírka!

Náplň práce

Lokalita: Hilton Prague - Cloud 9 Sky Bar & Lounge

Pozice: Číšník/Servírka

Zažijte luxus v té nejvyšší kvalitě v našem hotelu, který se nachází v samém srdci města. Náš Sky Bar nabízí skvělou atmosféru, pyšní se úchvatným výhledem a vynikajícím servisem.

Jste energická a dynamická osobnost, která se vyžívá ve společenských interakcích a komunikaci s hosty? Máte rádi prvotřídní, rychle se rozvíjející prostředí a zároveň si zachováváte přátelské a přívětivé chování? Pokud ano, chceme, abyste se stali součástí našeho výjimečného týmu Sky Baru Cloud 9!

Požadujeme

- skvělé komunikační dovednosti

- předchozí zkušenosti na pozici číšníka nebo na podobné pozici výhodou

- schopnost vykonávat více úkolů najednou a efektivně fungovat v rušném prostředí

- nadšení pro pohostinství a smysl pro detail

Nabízíme

- Možnost stát se součástí prestižního hotelového týmu

- Práci v luxusním prostředí hotelového Sky Baru

- Dynamickou a přátelskou pracovní atmosféru

- Příležitosti k profesnímu růstu a rozvoji

- Odpovídající plat a balíček benefitů (stravování v hotelu zdarma, Multisport karta, benefit karta Edenred, cestovní program HiltonGo, příspěvky na jazykové kurzy, atd.)

Pokud máte rádi oblast pohostinství a jste připraveni pozvednout svou kariéru, pošlete nám svůj životopis! Staňte se součástí vytváření výjimečných okamžiků pro naše hosty v našem velkolepém Skybaru!

Více informací na: https://hrbuddyhiltonprague.notion.site/Hello-we-are-glad-that-you-are-here-49a93a6ef1694a6c81d945cc61cae848

Pozvedněte svou kariéru s námi v prostředí, kde každý den přináší nové příležitosti zazářit!

Hotel Hilton

We Are Hilton! We Are Hospitality! Hilton Prague hotels are offering unique opportunities to start a fabulous career! Thanks to all of our amazing Team Members, Hilton has been recognized with another Great Place to Work award! We are thrilled to see that we’ve been named #26 on the world’s 100 Best Workplaces for Millennials by Fortune magazine
Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.