Vyšehradský restaurant Kandelábr

Štětkova 18
14000 Praha 4, Česká republika
Tel: 608204988
URL: http://www.restaurantkandelabr.cz
Kontaktní osoba: Zuzana Šebková
Logo Vyšehradský restaurant Kandelábr
Restaurace
Praha 4
Hlavní pracovní poměr
V textu
Angličtina, Čeština
Agnis, MS Excel, MS Word
Nástup Dohodou

O nás

Vyšehradský restaurant Kandelábr se nachází na Praze 4 poblíž kongresového centra. Jsme restaurace o prostorech až pro 250 osob a zakládáme si na dobré návštěvnosti. Prioritou pro nás je, že restaurace funguje hladce, všechny to baví a chtějí se ve svém oboru rozvíjet dále. Vzhledem k tomu hledáme do svých řad samostatného a zodpovědněho pracovníka, který nám zpracuje veškerá data ohledně chodu restaurace. 

Náplň práce

Vaší náplní práce bude administrace v restauraci, která se týká zadávání dat do počítače, zpracování dat v Microsoft Excell a práce s pokladním systémem Agnis. Do náplně práce patří i správa zaměstnanců (inzerování, nábor zaměstnanců, podepisování smluv a zpracování údajů pro účetnictví), zpracování podkladů pro zaměstnanecké mzdy a pro daňový přehled firmy. Do této pozice se řadí i fakturace klientům a zadávání přijatých faktur do systému. Správa agendy revizních, kontrolních a školících termínů pro plynulý chod restaurace. Na denním pořádku také budou různé statistiky v Microsoft Excell. 

Řadu věcí zvládneme zaškolit, důležité je ochota e učit novým věcem a přirozená inteligence. 

Požadujeme

Co od Vás očekáváme:Spolehlivost, samostatnost, uchazeč by měl mít smysl pro pořádek a organizaciDobré zvládání time managementuZákladní znalost práce s PC (Microsoft Excell, Google Disk, internetové bankovnictví)Výhodou bude, pokud budte umět: Práce s restauračními pokladními systémy (případně zaučíme)Fakturace

Nabízíme

Zaměstnanecké stravování, příspěvek na kartu Multisport, práce v přátelském kolektivu, vlastní organizace náplně práce

Mzdová nabídka bude sdělena na pohovoru. 

Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.