Catering Zdravě

Pod Vodárenskou věží 2
18200 Praha, Česká republika
Tel: 731278354
URL: http://www.cateringzdrave.cz
Facebook: https://www.instagram.com/cateringzdrave/
Kontaktní osoba: Michal Horák
Logo Catering Zdravě
Party-/Eventcatering
Praha
Částečný úvazek, Externí spolupráce, Hlavní pracovní poměr
dle zkušeností o osobní domluv
Angličtina, Čeština
Nástup Dohodou

Jsme rychle rostoucí cateringová společnost, která vytváří nezapomenutelné gastronomické zážitky. Hledáme zkušeného a samostatného Sales Managera, který nám pomůže rozšířit naše služby, získat nové zakázky a bude pečovat o naše stávající klienty. 

Náplň práce

Co bude Tvou náplní práce?

Aktivní vyhledávání nových obchodních příležitostí a zakázek v oblasti cateringu.Budování a udržování dlouhodobých vztahů s klienty, včetně firemních a soukromých zákazníků.Tvorba a prezentace nabídek šitých na míru podle potřeb zákazníků.Spolupráce s týmem na přípravě a realizaci cateringových akcí.Monitorování trhu a konkurenčních aktivit, přinášení nových nápadů pro rozvoj podnikání.

Požadujeme

Co od tebe očekáváme?

Prokazatelné zkušenosti na pozici Sales Managera, ideálně v oblasti eventů nebo cateringu.Výborné komunikační a vyjednávací schopnosti.Schopnost navazovat a udržovat profesionální vztahy s klienty.Samostatnost, iniciativu a proaktivní přístup.Orientaci na výsledek a schopnost plnit stanovené obchodní cíle.

Nabízíme

Co nabízíme?

Atraktivní platové ohodnocení a bonusy na základě úspěšně uzavřených zakázek.Flexibilní pracovní prostředí s možností růstu a rozvoje.Home Office Podporu dynamického týmu v rychle rostoucí společnosti.Zajímavé pracovní výzvy a možnost podílet se na prestižních projektech.Multisport karta


Catering Zdravě
Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.