Restaurace ZEM v centru Prahy na Senovážném náměstí hledá zkušenou posilu na pozici číšníka / servírku na večerní servis.
ZEM je místo, kde se setkávají chutě klasické české kuchyně a japonské kuchyně Izakaya. Obě kuchyně jsou autentické a proto si každý host odnese dvojnásboný zážitek. Nicméně zážitek nestavíme pouze na dobrém jídle a pití, ale také na prostředí a prvotřdním servisu. Naším cílem je z restaurace ZEM udělát místo, na které se vážou jen příjemné vzpomínky a místo, kam se budete rádi vracet!
Věříme, že za vším co děléme, stojí naši lidé... naši kolegové a přátelé. Nehledáme pouze zaměstnance, ale nového člena a parťáka s vášní pro gastronomii, který zapadne do našeho profesionílního týmu plného talentovaných lidí v kuchyni, cukrárně, na place, room servisu, back officu a celém hotelu Andaz. Společně tvoříme jeden velký tým, který táhne za jeden provaz a posouváme se každý den vpřed, abychom mohli našim hostům dopřát jen to nejlepší a ještě víc!
Přivítat hosty a usadit je u stolu
Znát veškeré jídlo, pití a služby pro doporučení hostům
Odpovídat na dotazy hostů
Přijímat objednávky a podávat jídlo a nápoje podle stanoveného postupu
Pracovat se systémem Micros
Přijímat platby a vydávat účty
Udržovat vztahy s hosty
Zodpovědný a profesionální přístup k práci a hostům a kolegům
Vášen a chuť poskytnout ten nejlepší servis
Komunikativnost a jakkoukoliv komunikaci s hosty zvládnout i v angličtině
Předchozí zkušenost jako obsluha v luxusním pohostinství
25 dnů dovolené
Nástupní bonus 10.000 Kč
Obědy a večeře zdarma
Uniformu na pracoviště, kterou Ti vždy vyčistíme
Multisport karta
Možnost vycestovat do zahraničí na "stáž" v rámci Hyatt hotelů. Vše potřebné zajistéme
12 nocí kdekoliv po světě zdarma anebo s výraznou slevou v rámci hotelů Hyatt
Možnost si vyzkoušet ubytování přímo v hotelu s večeří v restauraci ZEM pro 2 osoby zdarma
Mzdu od nás dostaneš oficiálně na účet a dýška se spravedlivě rozdělí s týmem
Pravidelné tréninky a ochutnávky jídel a vín
Zaujala tě naše nabídka? Tak neváhej a vlož nám do odpovědi tvůj životopis a klidně k tomu můžeš něco připsat do zprávy.