Do moderní restaurace kantýnového typu na Praze 4 hledáme kolegu/gyni na pozici ŠÉFKUCHAŘ.
V naší provozovně OBEDERIA nabízíme snídaňový bufet a obědové menu, které tvoří hotová jídla a live cooking sekce, kde se vaří jídla na základě objednávek hostí.
Pracovní doba: pondělí-pátek (o svátcích a víkendech je zavřeno).
plná odpovědnost za vedení kuchyně příprava jídelního lístku, kalkulace cen jídel odpovědnost za kvalitu podávaných jídel dodržování správných technologických a kvalitativních postupů a předpisů HACCP odpovědnost za vedení kuchařů a pomocných sil v kuchyni odpovědnost za skladové zásoby a jejich objednávky dohled nad správným aranžováním a estetikou podávaných jídel
Vzdělání v oboru HORECA, gastronomie zkušenost z práce šéfkuchaře rsp. vedoucího kuchaře schopnost samostatně vykonávat svěřené úkoly trestní bezúhonnost odpovědný přístup k práci, orientace na zákazníka
práci v menším, příjemném kolektivu odpovídající plat a pracovní podmínky stravování na pracovišti práci jenom v pracovních dnech, bez víkendů a svátků Multisport karta Možnost růstu v rámci gastronomické skupiny ViaCulinaria s.r.o. nástup dle domluvy