Bublina

175/5 Loretánská
11800 Praha 1, Česká republika
Tel: 602609679
URL: http://www.bublina.bar
Kontaktní osoba: Kateřina Holna
Logo Bublina
Kavárna
Praha 1
Externí spolupráce, Hlavní pracovní poměr
Nástup Ihned

Náplň práce

Pokud jsi energický, kreativní a máš zkušenosti v gastronomickém světě, máme pro tebe skvělou příležitost! Naše útulná restaurace, jen kousek vlakem od Smíchovského nádraží, hledá nového manažera, který přivede náš tým k úspěchu a naplní naše zákazníky radostí a skvělými zážitky!

Požadujeme

- Zkušenosti v oblasti gastronomie – Pokud jsi již měl/a zkušenosti jako manažer, supervizor nebo v podobné roli, budeš mít navrch. Uvítáme také kreativní myšlení a schopnost přizpůsobit se různým situacím.

- Skvělé komunikační dovednosti – Tvoje úloha bude zahrnovat vedení týmu a komunikaci s hosty, proto hledáme někoho, kdo umí oslovit ostatní s úsměvem a pozitivní energií.

- Organizační dovednosti – Můžeš být naším šéfdirigentem, který zajistí, aby vše šlapalo jako hodinky, a každý host byl spokojený.

- Zájem o gastronomie a trendy – Budeš mít možnost ovlivnit nabídku a řídit tým v rámci neustále se vyvíjejícího světa gastronomie.

Nabízíme

- Atraktivní plat a bonusy – Chceme ohodnotit tvoji tvrdou práci a úspěchy. Budeš mít možnost získat bonusy na základě výkonu restaurace, takže tvé úsilí se vyplatí!

- Flexibilní pracovní doba – Chápeme, že život je plný překvapení, proto nabízíme možnost přizpůsobit si pracovní plán tak, aby vyhovoval tvému stylu života.

- Příležitosti k profesnímu rozvoji – Jelikož víme, že se oblast gastronomie velmi rychle mění, proto ti zajistíme školení a semináře, které ti pomohou udržet krok s aktuálními trendy a zdokonalit tvé dovednosti.

- Zázemí přátelského kolektivu – Naši zaměstnanci jsou víc než jen kolegové! Jsme tým, který se navzájem podporuje a sdílí nejen pracovní cíle, ale také úsměvy a dobré vtipy. Čeká tě prostředí, kde se cítíš jako doma.

- Služební obědy – Naším mottem je „Jídlo dělá šťastné lidi“. Budeš mít příležitost ochutnat naše jídla a vychutnat si naše pokrmy přímo na místě!

- Možnost kreativity – Budeš mít příležitost přispět svými nápady a inovacemi do nabídky a provozu restaurace. Tvoje myšlenky a návrhy budou vítány a budou mít vliv na směřování našich služeb.

Tak co říkáš? Jsme připraveni tě přivítat v našem týmu a společně vytvořit nezapomenutelné zážitky pro naše hosty! Pošli nám svůj životopis a pár slov o sobě na email: hores@bublina.bar. Rádi bychom se dozvěděli, jaké nápady a zkušenosti bys do naší restaurace přinesl/a.

P.S. Nezapomeň, že každý detail se počítá, a my hledáme někoho, kdo nám pomůže udělat každý okamžik v naší restauraci nezapomenutelným! Těšíme se na tvoji odpověď! ?️✨

Inzerát Provozní manažer restaurace v Černošicích nebyl uložen do oblíbených. Přihlašte se prosím.
Používáním webu společnosti Solution Factory, s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti se používají soubory cookie.