Andaz je místem, kde se vysoká očekávání nejen naplňují - ale i překonávají.
Věříme, že za vším co děléme, stojí naši lidé... naši kolegové a přátelé. Nehledáme pouze zaměstnance, ale nového člena a parťáka s vášní pro gastronomii, který zapadne do našeho profesionílního týmu plného talentovaných lidí v kuchyni, cukrárně, na place, room servisu, back officu a celém hotelu Andaz. Společně tvoříme jeden velký tým, který táhne za jeden provaz a posouváme se každý den vpřed, abychom mohli našim hostům dopřát jen to nejlepší a ještě víc!
Co role Pastry Sous Chef obnáší?
Vytvářet a připravovat veškeré cukrářské výrobky podle požadavků podniku
Účastnit se schůzek s ostatními kuchaři a front house zaměstnanci
Zajistit kvalitu výrobků a dobrou komunikaci v týmu
Připravovat, čistit a organizovat suroviny pro použití v kuchyni a omezit plýtvání
Přicházet s nápady na recepty
Zajišťovat, aby byla kuchyně vždy čistá a připravená na další den
Koordinovat a vést tým mladších cukřářů
Dohlížet na tým mladších cukrářů a dalších zaměstnanců
Udržovat aktuální znalosti o cukrářském umění a přísadách
Dodržovat předpisy A HACCP
Co bys měl mít, umět a znát?
Alespoň 2 roky zkušeností z 5* hotelu, anebo profesionální restaurace
Nápady na cukrářské výrobky
Znalost české ale i jiné kuchyně a cukrařiny
Znalost angličtiny
Co za to od nás dostaneš?
Pravidelné tréninky a ochutnávky jídel a vín
25 dnů dovolené
Obědy a večeře zdarma
Uniformu na pracoviště, kterou Ti vždy vyčistíme
Multisport karta
Možnost vycestovat do zahraničí na "stáž" v rámci Hyatt hotelů. Vše potřebné zajistéme
12 nocí kdekoliv po světě zdarma anebo s výraznou slevou v rámci hotelů Hyatt
Možnost si vyzkoušet ubytování přímo v hotelu s večeří v restauraci ZEM pro 2 osoby zdarma
Zaujala tě naše nabídka? Tak neváhej a vlož nám do odpovědi tvůj životopis a klidně k tomu můžeš něco připsat do průvodního dopisu.