Máš jedinečnou příležitost být u přeměny Alcronu
a realizování nového kulinářského konceptu moderní středoevropské kuchyně s "plant-forward" a "minimal waste" přístupem pod taktovkou Executive Chefa Josefa Křížka a Head Chefa Richarda Bielika. A naše banqueting oddělení vede Sous Chef Vikram.
Pojď napsat novou kapitolu do evropské kulinářské knihy a buď u toho, jak se fénix zvedá z popela a Almanac X Alcron Prague se vrací na špičku gastromapy Evropy.
Hledáme Commis Chefa nebo Demi Chef de Partie (podle tvých zkušeností) na sekci banketů, který nám s tím pomůže.
Co tě čeká
Různorodá práce v hotelovém provozu - business lunch a obědové menu v al a carte restauraci, příprava jídla pro kolegy na kantýnu, ale zejména příprava bufetů na akce.
12 hodinové směny, práce o víkendech, státních svátcích atd.
Týmová práce, ale na konkrétní sekci budeš sám.
Dodržování HACCP pravidel.
Co bychom u tebe rádi viděli
Nadšení, zájem, flexibilitu, týmovost, pozitivní naladění, touhu se učit.
Zkušenost nejméně 1-2 roky v profesionální kuchyni v hotelovém nebo cateringovém prostředí.
Alespoň základy angličtiny.
Co ti nabízíme
Férovou mzdu podle zkušeností, vše na výplatní pásce a podle smlouvy a pravidelný výplatní termín, smlouvu dáváme na neurčito.
Ikonický 5* hotel s tradicí od roku 1932 v “novém kabátě” jen pár kroků od Václavského náměstí.
Jsme rodinná firma a máme další 2 hotely ve Vídni a Barceloně, portfolio hotelů plánujeme rozšiřovat.
Zaměstnaneckou kantýnu zdarma během směny.
Uniformu a péči o ni, příspěvek na obuv.
Slevu na ubytování v našich sesterských hotelích (Barcelona, Vídeň, Záhřeb).
Slevu na bar, restauraci a kavárnu.Bonus za doporučení kolegy.
Teambuildingy a akce.
Zkušební noc pro 2 s F&B experience v našem hotelu.
Příspěvek na Pluxee multi pass kartu.
Příspěvek na penzijní/životní pojištění po půl roce.
Příspěvek na lítačku po odpracovaném roce.
Týden dovolené navíc po odpracovaném roce.
Rádi tě potkáme :)